Kleiner Pixel egy német származású elsősorban sminkvideókkal és kontaktlencse tervezéssel foglalkozó cosplayer, és bár anyanyelve a német, minden tartalmat angol nyelven készít.

Legtöbben Youtube csatornája miatt ismerik, amit 2014-ben indította, de első videóját csak két évvel később publikálta. Szintén 2014-ben mutatta be a nagyközönségnek első cosplayét, Sabert a Fate/stay nightból. Saját elmondása szerint, ugyanúgy ismerkedett meg a cosplay világával, mint a legtöbbünk, elkezdte nézni az animét és beleszeretett Saber karakterébe, majd ha csak egy kicsit is szeretett volna egy napra Saberré válni.
Azóta pedig már több, mint száznyolcvan karakter bőrébe bújt és minden cosplayyel egyre szebb munkákat tudhatott maga mögött. Az első cosplaye óta folyamatosan posztol sminktutorialokat, vagy egyes cosplayei készítéseinek folyamatát folyamatosan növekvő rajongó táborának a Világ minden tájára.
Mára már 1,5 millió feliratkozót és többszázezer követőt gyűjtött be magának, ezzel az egyik legnagyobb Cosplayes csatornává nőve ki magát. Több helyen cosplayer influenszerként említik, de szupersztárnak is nevezték már.


Szerző: Lunathra