Az eddigi legbonyolultabb stúdiófotózásunkat komoly helyszíni előkészület előzte meg.
A kordonszalagok miatt a terem mindkét oldalára rengeteg állványt kellett elhelyeznünk, melyeket zsákokkal támasztottunk ki. Ezekre feszítettem ki a szalagokat, köztük megfelelő helyet hagyva a cosplayesnek is.
A megfelelő színeket öt különböző lámpával értük el, melyekből egy a modellt világította meg, kettő lágy élfényt biztosított neki, kettő pedig a sötét hátteret színezte át.
Mindezek mellett használtunk füstgépet is, melynek füstjét a keresztbe-kasul világító kék és piros fényű lámpák festették át érdekes lilás színűvé.
A képeknek további szokatlanságot biztosítottam azzal, hogy egyes beállításokat egészen lentről, már-már talajszintről lőttem el, a modellemnek a megszokottól eltérő ábrázatot kölcsönözve.
A széria további érdekessége, hogy egyes cosplay kiegészítők -mint például a Rikku hajában látható macis hajdíszek- nagyrészt a fotózás helyszínén készültek el.
A nehézkes és időigényes kivitelezés ellenére egy igazán jó hangulatú fotózás lett a végeredmény, ahol különösen büszkék vagyunk arra, hogy a bonyolult technikák összjátékaként néhány kép esetében szinte grafikus megjelenítést kaptunk.

Cosplayes: Rikku’s Geeky Place Where the Magic Happens
Fotós: Kasz Krisztián
Forrás / fandom: Danganronpa
Karakter: Junko Enoshima
Helyszín: Photobalance stúdió
Támogatói oldal: ko-fi.com/rikkusgeekyplace