JELMEZ TERVEZÉS ÉS RENDELÉS

| Mimi Clothing

„Halihó! Mimi vagyok és szakmáim szerint díszlet -és jelmeztervező asszisztens illetve divattervező vagyok. Idén 9.éve működtetem a varrós oldalam és 2014 óta foglalkozom cosplay készítéssel is. Nem csak varrást, de kiegészítő és plüss készítést is vállalok. A műszálszatén nálam tiltólistán van, kérlek akkor keressetek, ha valóban igényes és minőségi munkát szeretnétek.”

Elérhetőség
👉 FACEBOOK

Referencia

| Lunathra

„Heyho!
Lunathra vagyok, szakmám szerint stílus- és divattervező. 2014 óta foglalkozom cosplayekkel, eleinte csak otthoni ruhákból gazdálkodtam, mígnem felfedeztem a varrás világát és azóta folyamatosan készítek ruhákat és kiegészítőket magamnak, barátaimnak vagy bárkinek aki hozzám fordul, akár teljes ruha miatt akár csak segítség kéréssel.
A cosplay varrás mellett egyedi szabásminta készítést is vállalok, valamint meglévő ruhák díszítésével is felkereshető vagyok. Például hímzések, gyöngyözések, minta festések.
Többnyire gyorsan, de biztosan dolgozom, és csak minőségi munkát adok ki a kezeim közül.”

Elérhetőség
👉 FACEBOOK
👉 INSTAGRAM
📧 [email protected]

Referencia

| Molnár Gabriella

„35 éve méretes ruhákat varrok vállalkozóként. Férfiszabó szakmát szereztem először, aztán ruha ipari szakoktatóként tanítottam szerkesztő-modellezőket, női szabókat, divattervezőket. Jelenleg menyasszonyi ruhákkal foglalkozom vállalkozóként. Szeretem új dolgokban kipróbálni magam. Sok divattervező munkáit kiviteleztem már, ami nagyon felpezsdített. De voltam hírességek varrónője mint Bangó Margit, Nemere István, Szentgyörgyi Judit amire nagyon büszke vagyok. Gyerek divatbemutatókra terveztem, kiviteleztem ruhákat. Amennyiben igény lenne a munkámra mint cosplay ruha kivitelező, ezúton ajánlom magam.”

Elérhetőség
📱
06 20 802 6356
👉 FACEBOOK

Referencia

| Dream Craft Props

„A „cégünket” két hazai ismert cosplayer alkotja, akik nem mások, mint Ipsics Zoltán és Koltai Csaba. Hosszas barátság és a közös cél miatt döntöttünk úgy, hogy jelmezek, kiegészítők és dekorációs elemek megtervezésével és készítésével szeretnénk foglalkozni. Nem ismerjük a lehetetlent, szeretjük a kihívásokat és nem nagyon van olyan anyag vagy technika amit ne használtunk volna már. Legnagyobb részt páncélokat, kiegészítőket, valamint maszkokat csinálunk, de ha kell a varrógép mögé is leülünk.
A mottónk pedig:
Te megálmodod, mi elkészítjük.”

Elérhetőség
📧 [email protected]
👉 FACEBOOK
👉 INSTAGRAM

Referencia

A Cosplay.hu nem szolgáltat és nem is közvetít jelmez rendelést vagy készítést. Csupán lehetőséget biztosít ilyen jellegű vállalkozó személyek részére az oldalon való megjelenéshez.
A Cosplay.hu nem vállal felelősséget vagy jótállást a honlapon lévő hirdetésék pontosságáról vagy érvényességéről. Mindenki saját felelősségére használja, így az abból adódó bármilyen következményért vagy kárért a Cosplay.hu csapata nem vonható felelősségre.