A lengyel származású Daraya 2014 óta aktív cosplayer, facebook oldalát is ebben az évben indította, ahol ma már több mint tizenkilencezren követik. Daraya javarészt a Leauge of legends karaktereit elevenítette meg eddig, első cosplayét is innen választotta, ez egy Nightblade Irelia volt és mai napig büszke is erre a munkájára.

Az első cosplayek óta már olyan szintre fejlesztette részletes munkáit, hogy egyes karakterekhez készített design anyagait, vagy egyedileg gyártott kiegészítőiket is árulja etsy shopján, de kristály ékszereket is készít, amik szintén gyönyörűek.

Elmondása szerint egy Lolos rendezvényen ismerte meg a cosplayek világát. Amikor bejelentették a jelmezversenyt úgy érezte ez a tökéletes alkalom, hogy kipróbálhassa magát ebben a műfajban és bár versenyeket még nem nyert, többször jelölték, vagy ért el második-harmadik helyezést.

A munka közben a kedvenc részének azt nevezte meg, mikor akrillal festegethet és készítgetheti saját fegyvereit. De azt írta, imádja mikor egy nagyszerű fotóssal közösen alkothatnak meg szebbnél szebb fotókat, varázslatos helyszíneken.

Mikor álom cosplayekről vagy jövőbeli tervekről van szó, azt mondta rengeteg terve van, de egyre kevesebb helye is ahol tárolhatná ezeket a nagyszabású ruhákat. De ha választhatna akármit sok Kayle és Morgana kinézetre feni a fogát a hatalmas tollas szárnyak miatt.

Fényképek:
Spirit Blossom Ahri, Star Guardian Xayah: Photoruru
Divine Sword Irelia: The Puddins’
Dark Flame Hououka: Made by Dobrochna
Ice Ahri, Dark Valkyrie Diana : Pugoffka
Wizard: Nina Janiak FotoArt


Szerző: Lunathra