Egy újabb bemutató, egy újabb tehetséges cosplayes, aki ma nem mást mint Sunlight of Astora, civil nevén Johhny. Aki egy amerikai több éves tapasztalattal rendelkező többszörösen díjnyertes cosplayes Atlantából. Főleg a nagyon részletes páncélmunkák és az összes souls-like játék nagy fanjaként, azokból is rendszeresen alkot. Így ma az ő munkássága kerül terítékre, de csapjunk is bele.

A klasszikus horror rajongóknak kevésbé, de az új remake-k miatt újra népszerűségnek örvend a Silent Hill sorozat, ennek a második részében az egyik főgonosz ikonikus fejét alkotta meg a Pyramid Head-et (1.kép). Ezen a vonalon mozogva még ugyancsak elég jellegzetes a Dead Space főhősének teljes ruházata fegyverrel és animált világítással is az életnagyságú Isaac cosplay-je (2-3.kép). És már cosplayen kívül, de ahogy a remekművével pózol a mester (4.kép). És még a FromSoftware spam előtt az sokak által imádott kulusz manga a Berserk névadó páncélját is elkészítette (5-6.kép), amin szintén láthatóak az aprólékos kidolgozás(7.kép) és a forráshű kivitelezés is, és hozzá a Drangonslayer-t se hagyjuk ki a pakliból(8.kép)

Nos és ahogy a cosplayes neve is utal rá, nagy Dark souls fan, és a játékfejlesztők többi játékából is sokat és nagyszerűen szokott cosplayelni. Mivel az örök kedvence a Bloodborne így az abból készült hunter vagyis vadász cosplay-jel kezdeném a sort (9-10.kép), és maszk nélkül is (11.kép) az elengedhetetlen saw cleaver-rel karöltve. De a DS3-ból az egyik legelterjedtebb szett az Astora lovag szett is az egyik gyönyörű mesterműve (12-13.kép) természetesen szintén kard és pajzs társaságában. Ezek után pedig szintén Johnny a teljes szett (14.kép) mellett büszkélkedve a munkáján.  És az utolsó DS3 darab ma a Soul of Cinder sisakja (15.kép), ami ráadás világít is, a többi részletet nem lehagyva sem.

Végül pedig a  tavaly megjelent Elden Ring-ből két nagyszerű páncélt is elkészített már. De úton van a harmadik is. Az első a Bloody Wolf szett (16-17-18.kép), aminél még tovább emelte a lécet, és a lehető összes részletet replikálta. Illetve a szintén ebből a játékból származó Fingerprint Vyke szett is(19-20.kép), aminél a rozsdától elkezdve az organikus mintákon át, egészen az utolsó karcolásig visszaadja még a karakter hangulatát is a képeken át.

A munkássága többi részét az itt lent található linkeken érhetitek el, mindenképp ajánlom mert nagyon sok potenciál van még benne, és a cosplay iránti szenvedélye is sugárzik belőle.

https://twitter.com/SunlightCosplay

https://www.instagram.com/sunlightofastora/

https://www.facebook.com/sunlightcosplay