{mosthumbviewer: images/stories/hirek/cphu_szavazas_800.jpg, images/stories/hirek/cphu_szavazas_500.jpg, 2008 Legjobb cosplayese}

Mivel a szavazást pár kedves ember csupa szív és szeretetből tönkrevágta, ezért nehéz döntés elé kerültünk. A szavazást eredetileg onnan akartuk folytatni, ahol még "érvényesnek" számított, de aztán úgy határoztunk, hogy mégsem folytatjuk, hanem kiírjuk az eredményt ami a csalás előtt volt.


Az első három helyezett szinte végig fej-fej mellett haladt, néha csak 1-2 szavazat eltéréssel, kemény küzdelem volt.

Az első helyezett Zackary lett aki példásan megmutatta, hogy az egyéni performance-ben is lehet nagyot alkotni, a Zseniális Teknőse legendás lett, Horo Horo után pedig Demjén Rózsit meghallva a rádióban nehéz megállni a vigyorgást ^_^ (reméljük nem tartja magát ahhoz a mondáshoz, hogy a "csúcson kell abbahagyni")

Második helyen végzett Cassidy. Tavasszal a ‘Legjobb Technikát’ vihette el Excelica-val, ősszel pedig egyéni performance alakításával győzte meg a zsűrít. 
Licorne harmadik helyezése pedig jól példázza, hogy nem kell ahhoz versenyt nyerni, hogy valaki igazán sikeres és népszerű legyen.

Gratulálunk nekik és természetesen az összes többi cosplayesnek is, akik 2008-ban eljöttek con-okra, indultak a versenyeken, vagy versenyen kívül öltöztek be maguk és mások szórakoztatására.