Valószínűleg mindenki hallott a cosplay.hu-t ért károkról, melyek okoztak kisebb-nagyobb kellemetlenséget mindenkinek. Szerencsére a kár nem volt jelentős, így az oldal újra teljes kapacitással működik, nagyobb tárhelyen és hamarosan új részlegekkel is bővítjük. Köszönjük a sok bíztatást és reméljük 2009-ben még többen kedvet kapnak a cosplay-hez!

És egy kis visszatekintés 2008-ra, …



…mely nagyon jó év volt a cosplay.hu számára. Sokat fejlődtünk 2007-hez képest és elértünk pár olyan dolgot amire tényleg büszkék lehetünk.

– A kezdeti pár száz képből álló galéria immáron 9000-nél is több képet tartalmaz, kíváncsian várjuk kié lesz a 10.000-edik kép ^^ (kirakjuk majd a főoldalra).

– A 2008-as tavaszi és őszi animecon-on immáron mint cosplayszervezők tevékenykedtünk, bevezettünk egy új rendszert a díjazásra, ami közelebb áll a külföldi versenyekhez és a zsűrizést is átalakítottuk részlegesen.
A nyári con-on is képviseltük magunkat, részben indulóként (Yuriko), részben pedig a verseny MAT-os felügyelőjeként (Venom).

– 2008 második felében a Mondo magazinban is rovatot kaptunk, készítettünk cosplayes interjúkat és páncél/ruhakészítésről is írtunk. Hamarosan a régebbi Mondos cosplayes cikkeket felrakjuk (ha esetleg valaki lemaradt volna róluk, akkor majd most pótolhatja). ^_-

– Pár apró, de jelentős változás, úgymint: új design, kétnyelvű kezelőfelület, sok hiba javítása (és murphy törvénye szerinti újak okozása), stb stb.

2009-re nagy terveink vannak, reméljük össze is jönnek, ha minden jól megy napokon belül nagy változást fogtok látni.