Molnár Zsuzsanna

2004 óta működök Montasy (Montage & Fantasy) néven elsősorban Nyíregyházán. Először fotómanipulációkat készítettem, majd hobbiból kezdtem el fotózni. Miután az első fotópályázatot, amire képet küldtem, sikerült megnyernem és a képem óriásplakáton, illetve mozihálózatokban freecard-okon is megjelent, elkezdtem komolyabban foglalkozni a fotózással. A Szerepjátékosok.hu tulajdonosaként, a Nyíregyházi Anime Meet és a 2007-es NyaCon egyik főszervezőjeként sosem állt távolt tőlem a cosplayfotózás.

Bár 10 évig leginkább esküvői és rendezvényfotósként tevékenykedtem, nagyon szerettem portréfotókat, aktfotókat és fantáziafotókat is készíteni, amelyek az utóbbi időben leginkább jellemzőek a repertoáromra. Nagyon élvezem a kihívásokat, agyalni azon, hogy mivel tehetném még különlegesebbé vagy pont autentikusabbá a képeimet, legyen szó terep- vagy stúdiófotózásról. A képeim inkább realisztikusabbak, és szívesen használok kézzel fogható kiegészítőket, de nem riadok vissza a photoshop használatától se, vagy az extrémebb körülményektől, amit néha én magam generálok a modell jóváhagyásával. 🙂 (ld. Skyrim témájú fotózás Harris héjával).

Büszke vagyok arra, hogy a képeimet többen érdemesnek találták már díjazásra és kiállításra, és remélem a jövőben is sok hasonlóan izgalmas fotózásban lesz majd részem.


Facebook Instagram Honlap