Shien egy Belga cosplayer, aki leginkább videójátékokból szeret beöltözni. Eleinte szinte csak Witcher cosplayei voltak, de később olyan címek is feltűntek nála, mint az Assassin’s Creed, a Horizon Zero Dawn vagy a Dishonored.

Elmondása szerint 2014-2015 környékén egy rendezvényen már cosplayben jelent meg, de ekkor még nem nevezte magát cosplayernek, és nem is gondolta, hogy később saját ruhákat fog készíteni. De 2016ban már egy saját készítésű Citi ruhával állt elő, ebben az évben alapította Facebook oldalát is, ahol a mai napig aktív.
Legjobb rendezvényes élménynek a 2018-as ECG győzelmét tartja, ahol Idromy cosplayevel sikerült nyernie. Rengeteg barátja szurkolt neki, és sok támogatást kapott mindenfelől akkor.

Legkomplexebb ruhájának Ciri DLC Zerrikanian ruháját mondja, de állítása szerint túlságosan nagy a káosz nála, így csak kb tudja belőni mennyi időt tölt egy munkával.
Sok fotón láthatjuk őt lovakon, ami igazán hozzátesz azokhoz a cosplayekhez. Elmondása szerint egészen gyerek kora óta lovagol, és el sem tudja képzelni az életét lovak nélkül.

Azoknak akik még csak most kezdenének cosplayezni, vagy még nem is szánták rá magukat, a következőt üzente: Csak vegyél fel egy jelmezt és érezd jól magad! Nincsenek kőbe vésett szabályok, ha cosplayről van szó, aki az ellenkezőjéról próbál meggyőzni, azt hagyd figyelmen kívűl. Lényegtelen, hogy készíted vagy veszed a jelmezedet, vagy hogy milyen szinten vagy. Ne légy túl kemény magadhoz, és ne hasonlítgasd magadat másokhoz.


Szerző: Lunathra