Mondo Magazin Cosplay Rovat

mainsite_cover

2016 Cosplay Farsang – Cosplayverseny

2016 Cosplay Farsang – Cosplayverseny

Kezdjük az évet egy Cosplay Farsanggal! Öltözz be a kedvenc szereplődnek bármelyik filmből, animéből, videojátékból vagy szimplán találj ki egy saját (Original) jelmezt és jelentkezz helyben vagy online a cosplayversenyre!

tovább
Photoshoot: Ron Weasley – Harry Potter (Galaxina)

Photoshoot: Ron Weasley – Harry Potter (Galaxina)

Bár Ron épp hiányolja a talárját (és a cipőjét), lássuk be, még így is érdemes vetni rá néhány pillantást. Hisz bár lehet, hogy “csak” a Kiválasztott legjobb barátja, de mégis ő az, aki után kapkodtak a nők – nem is véletlenül. Mi is szeretjük a Weasleyket, hiszen mindegyikükben van valami, amiért rajonghatunk, kezdve a vörös hajjal ugyebár! Egy jól kivitelezett Ron pedig sokakat elvarázsol!

tovább
Photoshoot: Elsa és Jack

Photoshoot: Elsa és Jack

Bár Elsa a Disney stúdióból került elő, míg Jack Frostot (vagyis Dérjankót) a Dreamworks álmodta meg, sokan mégis nagyon szeretik ezt a két karaktert párban látni. Talán azért, mert mindkettő jeget varázsol, és mindkettőnek meg kell küzdenie saját félelmeivel, amelyből végül erősen és győztesen kerülhet ki? Vagy csak szeretnénk mi is, ha Elsa is társra találna végre, és nem lenne annyira “magányos”? Bizonyára sokféle válasz és érv születhetne, miért is övezi ekkora rajongás ezt a két karaktert együtt, amelynek köszönhetően mi is készítettünk róluk egy nagyszerű fotósorozatot!

tovább
Photoshoot: Csillagkapu (Ditta)

Photoshoot: Csillagkapu (Ditta)

Az Original cosplayekben az a szép, hogy roppant kreatív módon lehet vele beöltözni egy közismert tárgynak. Az egyik legismertebb ilyen cosplay Ditta Csillagkapuja lett, amely teljes mértékben megérdemelte 2014 Animekarácsonyán a Legjobb Original kosztüm díját, a sikert, és hát… a pikáns megjegyzéseket is ugye. Hisz lássuk be, ki ne engedne a csábításnak, hogy a Csillagkapu új világokba repítse?

tovább
Anyag és Idő

Anyag és Idő

A következő írás vagy talán hívjuk egy rövidke cikknek, azért született meg, mert sokan a Cosplayesek közül nem értik, hogy ha megveszik a drága anyagot miért nem lesz belőle „csodajelmez”. Ennek a kis cikknek nem az a célja, hogy megbántson embereket és elvegye a kedvet az alkotástól. Éppen ellenkezőleg. Szeretném felnyitni a szemeket. Szeretném, ha az aki befejezi az olvasását, megújult erővel és új szemlélettel vágna neki az ismeretlennek és még szebb, még jobb Cosplayt csináljon, melyet a conozók megcsodálnak.

tovább
Photoshoot: Bot Lane

Photoshoot: Bot Lane

A Városliget “dzsungeleiben” bujkálva, egy kicsit a hőségtől szenvedve (de ugyebár a jó cosplay-ért és képekért meg kell szenvedni) bonyolítottuk le a fotózást. Hazardous Picturesnek köszönhetően a képeken remekül visszatükröződik a LoL hangulata, ahogy épp botlane-en farmolunk és várjuk, hogy jól elláthassuk az ellenfél baját.

tovább
Photoshoot: Princess Loki (DosadiVH)

Photoshoot: Princess Loki (DosadiVH)

Bár az én szívem a testvérpár kapcsán inkább Thor felé húz, lássuk be, a környezetem tele van jobbnál jobb Loki cosplayesekkel. Ezek egyike Nelli, aki nagyszerűen tudta “nőiesíteni” a karaktert: nem egyszerűen egy nővé formált Lokit jelenített meg a cosplayével, hanem egyenesen egy hercegnőt, habos ruhával, ám mégis Loki személyiségével. Én pedig roppant mód örülök, hogy ezen a fotózáson sikerült kihozni belőle a karaktert, amivel kedvenc “női Loki” cosplayesemmé vált!

tovább
Photoshoot: Skoro (Skome)

Photoshoot: Skoro (Skome)

A Ferdi nép már generációk óta hadban áll. Nem könnyű egy egész országot megvédeni az ellenséges lényektől, ez bármelyik seregnek nagy feladat lenne, nem csoda hát, ha ilyen régóta tart.
Skoro ennek a seregnek az egyik harcosa, feladatában pedig nem csak páncélzata, de hatalmas, erős szárnyai is segítik. Egy ilyen karakter fotózásához mi más lehetett volna jobb helyszín, mint Normafa, a gyönyörű kilátásával Budapestre? Skoro egy erős védelmezőhöz méltóan magasodott a város fölé, felülről szemlélve a tájat.

tovább

AKTÍV TAGOK

Cosplay.hu profilképe
Telperion profilképe
kati profilképe
Catleen profilképe
Salome profilképe
Rin Cavornon profilképe
Dead Rose Gardener Celes profilképe
Troll profilképe
Faragó Tamás profilképe
Gabryel Mantis profilképe
Arconir profilképe
Toymaker profilképe
BADSeraph-Team profilképe
Larakunchansan profilképe
RenniR profilképe

REKLÁM