Photoshoot: Wolverine (Gorgon Cosplay)

A modell kérése azt volt, hogy találjak a Wolverine (Rozsomák) karakteréhez valami romos helyszínt Budapesten. Kis fontoskodás után eszembe jutott a régi Nagyvásártelep. Arról tudtam, hogy viszonylag egyszerűen megközelíthető, nagy, látványos, és ha még van némi szerencsék is, élve megússzuk a kalandot.

Tovább

Photoshoot: Videl – Dragon Ball Z (Catleen)

Öt évvel a Dragon Ball eseményeit követően járunk, amikor Son Goku fia, Son Gohan kerül veszélybe. Az ő életével zsarolják apját, aki ahelyett, hogy átállna a rossz oldalra, inkább társaival együtt
harcba száll a jóért. A cél ezúttal a világűr, ahol a legkülönfélébb gonosszal kell megküzdeniük, fejleszteniük harcművészeti képességeiket és megmenteni mindent, ami jó ezen a világon.

Tovább

Photoshoot: Alice – A kaptár: Túlvilág (Catleen)

„A nevem Alice. Az Umbrella társaságnak dolgoztam egy vírusfegyvereket fejlesztő titkos laboratóriumban. Történt egy… esemény. Kiszökött egy vírus. Csak éppen nem maradtak holtak. Így kezdődött a világon végigsöprő apokalipszis. A katasztrófa felelősei a föld alá menekültek, tovább kísérleteztek a halálos T-vírussal. Azt hitték az erődjük biztonságos. Tévedtek!

Mielőtt elindultam bosszút állni, helikopterre ültettem az utolsó túlélőket. Egy alaszkai városba indultak, Árkádiába. Egy rádióadásból tudtunk a helyről. Biztonságot ígértek, szállást és élelmet, menedéket a fertőzés elől.”

Tovább

Photoshoot: Amethyst Ashe – League of Legends (Aoime)

“Minden egyes nyíllal amit az ősi jégből kovácsolt íjából lő, Ashe bizonyítja, hogy egy mesteríjász. 15 éves korában édesanyját megölték, így hirtelen belecsöppent a vezető szerepébe. Nehéz döntést hozva a bosszú helyett csak a békére sarkallta népét, akik ezért megkérdőjelezték vezetői képességét, majd hamarosan egy merényletet terveltek ki. Egy szokványos vadászat közben akarták tetten érni Ashe-t, ám a tervük lelepleződött amikor meghallotta egy aggódó sas kiáltását. Az órákon át tartó menekülésben Ashe elvesztette az íját. Újabb kiáltást hallván az íjász saját sorsát a különös teremtmény kezébe helyezte, és követte azt egy pusztásra. Ott találta meg a madarat egy ősi rúnán fekve. A merénylők ekkor berontottak a pusztásra, Ashe felemelte a különös rúnát, így felfedve a díszes, pusztán jégből faragott íjat. Ösztönből, egy lövéssorozattal végzett az összes katonával. Hazaérve felismerték az íjat, s elfogadták Ashe-t vezetőjüknek. Avarosa íjával és a sas lelkének segítségével Ashe népe hamarosan egy hatalmas nemzetté nőtte ki magát…”

Tovább

Photoshoot: Gábriel Arkangyal (Galaxina Style)

A főszervező ötlete volt Gábriel Arkangyal, amely egy egyszerűen összeállítható, lényegében szekrénycosplay, amely jól tükrözi Galaxina elképzelését az ábrázolt angyalról. Crossplayerként nem volt nehéz összehozni egy fiús, mégis feminin kinézetet, amely kellően tükrözi az angyalok nemtelenségét, Miharu pedig volt oly kedves, és a szebb látvány érdekében kölcsönadta gyönyörű szárnyait, amelyet még a League of Legendsből ismert Kayle-hez készített.

Tovább

Photoshoot: Lonely Mai Original – Avatar (Catleen)

Zuko száműzetésének történetét, és ez idő alatti kalandjait mindenki ismeri, de azt, hogy ezalatt mi történt Mai-jel, már kevésbé. A hercegnő barátnője magányosan tengette napjait, és hiába a szép ruhák, a csobogó forrás vagy a cseresznyefa virágzás, Mai csupán egy valamire vágyott, a száműzött hercegre.

Tovább

Photoshoot: My Little Pony original

2012-ben a Nyári MondoConon a conozók jó része póni lázban égett. Elég sokan öltöztek be a My Little Pony-ból, még egy nagy csoportos fotózás is volt külön szervezve a rendezvényen. Kis csapatuk egy külön fotózást is rögtönzött, ennek eredményét láthatjátok ezen a fotósorozaton.

Tovább