Egy kisebb kihagyás után újra francia cosplayes van a rivaldafényben, aki nem más mint Cinderys Cosplay. Cinderys civil nevén Sonia, egy párizsi cosplayes, streamer, és más cosplayeseknek is készít gyakran cosplay concept art-okat is. Mind cosplayes és artist oldalon is számos díjat bezsebelt már, lenyűgöző munkáit évek óta csak tökéletesíti, és a munkáit csodálva ti is el lesztek ámulva tőle.
Na de ha már a munkáiról legyen szó először az artist oldalon mutatom be, nagyon nagy Diablo, és Warcraft fan így legtöbbször, ha nem is épp abból a fandomból alkot, a tipikus jegyek így is megtalálhatók a vázlatokon, és a dizájnjai olyan jók hogy azokkal két neves nemzetközi versenyt is megnyertek már: Jinxie Cosplay Priestess Bathory 2020-ban (1.kép), mellette a concept art, és a tavalyi TwitchCon-on az egyik fődíjat az ő általa megtervezett Alexstrasza, Mother of Sanctuary (1.kép) cosplay vitte el amit Vilina Cosplay készített el, vele sokszor dolgozik együtt és gyakran még közös fotózásokra is mennek. Illetve az egyik ilyen alkalom során volt hogy egy másik verziójú Alexstrasza(Vilina) és Ysera(Cinderys) (3.kép)az általa megtervezett cosplayekben voltak láthatóak. Volt azonban még egy nagyon lenyűgöző saját designja: Leah, The prime evil, ami egy Diablo inspirálta főgonoszt vizionált, és utána ő keltette azt életre (4-5.kép), amivel a BlizzCon fődíját bezsebelte 2019-ben. De volt ezek mellett francia bajnok is, és még sok más bajnoki címet is magáénak tudhat.
De ha már előkerültek a kedvenc játékai, akkor az általa életre keltett cosplayek se maradjanak ki, de ahogy eddig is úgy most is csak a jéghegy csúcsát érintjük, hogy a többi csodás művét a socialmedia platformjain meg tudjátok nézni, amik a szokás szerint a képek alatt lesznek lent. Ha Diablo akkor nem tudok elmenni a legfrissebb cosplay-je mellett amit maga a Blizzard és egy másik cég szponzorált meg tőle: Lilith (6-7.kép) aki a Diablo IV-nek a főgonosza, és hát elképesztő hogy mindezt 1 hónap alatt sikerült kiviteleznie. A rengeteg részlet, a ruha és az összes kiegészítő egy az egyben olyanná teszi, mintha maga Lilith jött volna el a lelkünkért. És ha még maradunk a Diablo vonalán, egyik éven egy Countess-t(8-9.kép) is készített már, ami szintén a megszokott tökéletesség, és a karakter gonosz eleganciáját is képes átadni, emiatt is egy nagyszerű cosplayer.
Ha Blizzard akkor nem csak Diablo hanem World of Warcraft is, az pedig egy feneketlen verem, ha a jó dizájnokra gondolunk, és ez nála sincs másként. A már említett Ysera (10-11.kép), ahol a világító elemektől, az organikus fa mintázatig minden lenyűgözően pontos, igazi eyecandy a veterán craftosoknak is. De emellett még ott van Calia Menethil(12.kép), Frost Lich Jaina (13.kép) és nem egy hanem két verziója is Sylvanas-nak a normál (14.kép) és a shadowlands (15-16.kép) verziója is.
És végül de nem utolsó sorban a banneren is látható Monster Hunter Nergigante szettje (17-18.kép), ami szintén egy aprólékos, de mégis hatalmas jelmez, amire tényleg alig vannak szavak. És ha már nagy páncélok, akkor a LoL se maradhat ki egy Leona cosplay (19-20.kép), továbbá szintén egy nem régi szponzorált cosplayje a Savathûn (21.kép) projekt a Destiny 2-ből, aminek mozognak egyes részei, ahogy az a játékban meg van tervezve. A tényleg utolsó cosplay mára pedig szintén original dizájnja: az Oracle (22-23.kép).

Nála mindig készül valami, így őt 1000% hogy érdemes követni, amikhez minden linket itt találtok:

https://cinderys.com/
https://www.patreon.com/Cinderys
https://www.instagram.com/cinderys_art/
https://www.facebook.com/Cinderys/