A mai bemutató alanya nem más mint: Amber avagy cosplayes nevén Anaelic Skóciából. A Genshin Impact-os és LoL-os cosplayei miatt elhíresült, és mindig nagy gondossággal számára kedves karaktereket kel életre, elég látványosan így ha többet akartok róla megtudni akkor olvassatok tovább.

Anaelic már több mint 10 éve cosplayezik, számos fandomból klasszikus és újabb karaktereket is elkészített már, köztük az egyik nagy itthon is sikeres sorozat a Winx Club-ból Bloom (1-2.kép), ami nem csak nosztalgikus de visszaadja a karaktert is, és azért nem minden nap talál az ember ilyen jó Bloom cosplayt se.  És ha már klasszikusok akkor az animés téren a Vocaloid is elég régi már, abból pedig egy Senbonzakura Miku(3.kép) cosplayt készített még régebben. Még a klasszikusok vonalán maradva pedig az egyik japán legikonikusabb anime a Sailor Moon a mai napig, amiből pedig kettő karaktert is elkészített már Sailor Neptune-t (4.kép) és Sailor Saturn-t (5.kép).

Ahogy azt már a bevezető sorokban említettem nagy Genshin Impact rajongó és eddig temérdek karaktert és a hozzájuk illő kiegészítőket, fegyvereket gyártott már le, szóval itt csak pár kedvecemet sorolom fel, kezdve a mondstadti karakterekkel: Mona Megistus (6-7.kép) és mindenki kedvenc antiszociális apácája: Rosaria (8-9.kép), Liuye-ből a kedvencem mindenképpen Yanfei (10.kép), Inazuma-ból Raiden Shogun mind a játszható mind a heti boss formájában (11-12.kép) és végül a sumerui karakter pedig Nilou (13-14.kép) akinek külön elkészítette a splash art-ról a kardját is (15.kép) a Makhaura Aquamarine-t.

A másik nagy szerelme pedig a League of Legends, amiből szintén temérdek lenyűgöző darabot kreált már. Köztük Star Guardian Orianna (16-17.kép), amihez külön balett táncot is tanult, van neki egy klasszikus Syndra cosplay-je is (18.kép). De ez még csak a jéghegy csúcsa, van egy nagyon aranyos Heartthrob Caitlyn (19-20.kép) jelmeze is, ami teljesen visszaadja azt a cuki de mégis halálos kombót, és akkor ha cuki akkor a Spiritblossom Lillia (21.kép) se maradhat le, ahol lényegében magára varrta a karakter ló lábait méghozzá villogó patákkal. És zárásként pedig egy szintén nem régi Sentinel Diana (22-23.kép)

Róla is elmondható hogy rengeteg tapasztalat és tudás van a munkájában, ezért a tutorialokat amiket gyárt mindenképpen érdemes csekkolni, támogatni pedig a patreonján és a ko-fi-n tudjátok, vagy ha bármelyik cosplay nálatok is tervben van esetleg az útmutatása jól jöhet hozzá.

https://anaelic.storenvy.com/

https://ko-fi.com/anaelic

https://www.patreon.com/Anaelic

https://www.facebook.com/AnaelicCosplay/

https://twitter.com/AnaelicCosplay

https://www.instagram.com/anaelic_/