Gondolkodtál már valaha azon, vajon mit viselnek a fiatalok a világ másik végén? Hogyan öltözködnek, milyen trendeket követnek?

tumblr_ltf81j0qtj1qfvrzvo1_1280.jpgA japán fiatalok öltözködése izgalmas, meglepő, olykor egészen extrém lehet az európai szemlélő számára. Szerencsére nem kell feltétlenül repülőre szállnunk, hogy magunk is szemügyre vehessük a Tokyo utcáin járó-kelőket. Létezik ugyanis egy weboldal, ahol bőségesen csemegézhetünk a japán divatvilág szeleteiből, ez pedig a Tokyofashion.com .

A Tokyofashion egy online divatmagazin, ahol közelebbről is megismerkedhetünk a japán öltözködési stílusokkal, olvashatunk a legújabb trendekről, és divattal kapcsolatos eseményekről. A naponta friss hírekkel és cikkekkel szolgáló weblap szerkesztői személyesen róják Tokyo és Japán egyéb nagyvárosainak utcáit, meg-megállítva a legérdekesebb-különlegesebb figurákat egy fotósorozat erejéig. A „Street Photos” részleget böngészve rákattinthatunk egy-egy mintaképre, amely az illetőről szóló blogbejegyzéshez vezet. A cikk elején rövid, márkákkal ellátott leírást kapunk a modell által viselt ruhákról, ez után következnek a fotók, végül a lap alján magunk is megoszthatjuk a véleményünket a bejegyzésről.

Az oldalon ezen kívül találhatók cikkek divatbemutatókról, divattervezőkről és legújabb kollekcióikról, és még sok egyéb érdekesség, úgyhogy mindenképpen érdemes benézni.