A tavaszi Sakura/Mondoconra ismét fotópályázatot hírdet a Mondo és a Cosplay.hu! Akárcsak tavaly, ismét várjuk a lelkes fotósok képeit! 
Továbbra is értékes díjakkat lehet nyerni (a Mangafan felajánlásában) és a nyertes fotók megjelennek majd a Mondo magazinban is. 
Várjuk a legérdekesebb, legkülönlegesebb pózokat, a legkifejezőbb, legmulatságosabb arckifejezéseket, a leglátványosabb képeket a kosztümökről és a versenyzőkről. Lényeg, hogy elkapjátok a cosplay és az animecon hangulatát. A képek legyenek megkapóak és mutassák be a cosplayt!


Feltételek:   
  • A pályázaton bárki részt vehet.
  • A fényképeknek a 2010-es Sakuracon/Mondocon rendezvényen kell készülniük.
  • A versenyen csak saját magad által készített fényképpel indulhatsz, vagy neked kell szerepelni a képen, és írásos meghatalmazással kell rendelkezned a kép készítőjétől, amelyben szerepelnie kell mindkettőtök adatainak. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs meghatalmazása, azt automatikusan kizárjuk a versenyből.
  • Egy személy egy képpel indulhat. A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat! 

Beküldési határidő: 2010. Május 10.

A pályaműveket a palyazat[kukac]cosplay.hu címre küldjétek, a tárgybaírjátok bele, hogy "Sakuracon fotópályázat". Az emailben mindenképpenszerepeljenek az adataitok, a kép címe, és esetleg valami szöveg hozzá,amit szeretnél megosztani másokkal.
Bármilyen kérdésetek van írjatok bátran!
A képek mérete maximum 2 mega lehet. Formátuma elsődlegesen jpg vagy tif. A minimális felbontás: 1024×768.

Adatok:

    Név
    Becenév
    Cím (Város, irányítószám, utcanév házszám)
    Telefonszám
    Születési dátum
A képekből egy zsűri fogja kiválasztani a 3 legjobbat. A díjakat személyesen lehet átvenni a Moonlight Meidoban a később meghirdetettidőpontban, vagy postán küldjük el.
A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében.