A Tavaszi MondoCon-ra ismét fotópályázatot hirdet a Mondo és a Cosplay.hu! Ahogy azt már megszokhattátok, ismét várjuk a lelkes fotósok képeit és továbbra is értékes díjakat lehet nyerni (a Mangafan felajánlásában), a nyertes fotók megjelennek majd a Mondo magazin nyári számában is.
Várjuk a legérdekesebb, legkülönlegesebb pózokat, a legkifejezőbb, legmulatságosabb arckifejezéseket, a leglátványosabb képeket a kosztümökről és a versenyzőkről. Lényeg, hogy elkapjátok a cosplay és az animecon hangulatát. A képek legyenek megkapóak és mutassák be a cosplayt!
 
Feltételek:
 – A fényképeknek a 2012-es Tavaszi MondoCon rendezvényen kell készülniük.
 – A versenyen csak saját magad által készített fényképpel indulhatsz, vagy neked kell szerepelni a képen, és írásos meghatalmazással kell rendelkezned a kép készítőjétől, amelyben szerepelnie kell mindkettőtök adatainak. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs meghatalmazása, azt automatikusan kizárjuk a versenyből.
 – Egy személy egy képpel indulhat. A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat!
 – A pályázatban induló képek mind a Cosplay.hu weboldalon, mind a Mondo Magazinban meg fognak jelenni, a nevetekkel együtt. A nyertes képeket később felhasználhatjuk a Mondo, a Mondocon és a Cosplay.hu promóanyagaiban!
 – A képeket tartalmilag módosítani utólag tilos. Például nem használhattok ecseteket, effekteket, nem szedhettek ki semmit a háttérből, nem montírozhattok rá semmit a képre. A tartalmilag módosított képeket kizárjuk. (Természetesen az alapvető utómunkálatokat el lehet végezni a képen: vágás, fehéregyensúly állítás, fényesség, színegyensúly, élesség, stb. Bármi olyan, ami analóg gépnél a laborban elvégezhető lenne az előhívás folyamatának részeként.)
– A fotópályázaton hivatalos fotós (vagy általa készített kép) nem indulhat!

Beküldési határidő: 2012. április 28. (szombat este 20:00-ig)
 
A pályaműveket a palyazat[kukac]cosplay.hu címre küldjétek, a tárgyba írjátok bele, hogy "Tavaszi MondoCon 2012 fotópályázat". Az email-ben mindenképpen szerepeljenek az adataitok, a kép címe, és esetleg valami szöveg hozzá, amit szeretnél megosztani másokkal.
Adatok:
 – Név
 – Becenév
 – Cím (Város, irányítószám, utcanév házszám)
 – Telefonszám
 – Születési dátum
 – Kép címe

A képek mérete maximum 2 mega lehet. Formátuma elsődlegesen jpg vagy tif. A minimális felbontás: 1280×1024.

A képekből egy zsűri fogja kiválasztani a legjobbakat és lesz egy (vagy megfelelő számú induló esetén több) közönség díj is. A közönségszavazás a Facebookon lesz megtartva, előreláthatólag április 30 és május 10 között. A díjakat személyesen lehet átvenni egy később meghirdetett májusi időpontban a rendezvény utáni első Cosplay.hu party-n.

A díjak:
 – Leghumorosabb kép – A con leghumorosabb pillanata.
 – Zsűri fődíj – Techikai kivitelezés, tudatos kompozíció, fontos az összhatás és hogy a kép "mondanivalóval" rendelkezzen.
 – Közönség díjak – A közönség szavazatai alapján.
 
A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében!

Bármilyen kérdésetek van, írjatok bátran!