Miskolcon újra megrendeztük a FARM-ot, azaz “Farsang Miskolcon” nevű rendezvényünket! Conunk egyre gyarapszik, ezúttal már közel kétszázad magunkkal voltunk jelen! A rossz időjárás sem állta utunkat, hiszen sokan voltunk és a hangulat is fantasztikus volt. Színes programjainkkal igyekeztünk minden érdeklődő igényeinek megfelelni.

A legnépszerűbb versenyszámban, a cosplay versenyen ezúttal nagyon erős volt a mezőny, még a zsűrinek is fejfájást okozott kiválasztani a győztest! Idén a zsűriben kiemelt vendégünk volt Miharu, aki népszerű video blogger és veterán cosplay tervező és készítő. A verseny előtt még egy előadást is tartott a nagyérdeműnek a cosplaykészítés fortélyairól.

A cosplayen kívül nagy figyelmet kaptak további programjaink is. Konzoltermünk zsúfolásig telve volt a játékok kedvelőivel, vendégeink kipróbálhatták például a Dragonball Xenoverse-et, és a Naruto Storm Revolutiont, de ezen kívül még sok mást is, a már említett Naruto játék versenyén pedig a bátrabb vendégek összemérhették tudásukat. Természetesen a mozgást kedvelőknek is igyekeztünk kedvezni: a Just Dance 2015 és a DDR ismét nagy sikert aratott! A jó kézügyességűek is megtalálták a nekik való elfoglaltságot és maszkokat készíthettek workshopunkon, illetve összemérhették tehetségüket a rajzversenyen.

Családias, baráti hangulatért felelős játékokkal is vártuk vendégeinket, mint például a Yu-Gi-Oh!, a Magic the Gathering, de volt ezen kívül, anime társas, és -kvíz is. Mindemellett érdemes megemlíteni egy immár másodszor bemutatott újdonságunkat, a smink sarkot, ahol bárki kérhetett magának programunkhoz illő sminket, sminkelési tanácsokat és ötleteket. Animés figurákkal és mangákkal is felpakolhattuk magunkat az árusok választékának köszönhetően. Azok, akik elfáradtak a programok között, megpihenhettek a tea- és sütisarokban.
A dalolni szeretők is kibontakozhattak rendezvényünkön, s az afterparty-n kifáradásig folytathatták!
Jó kedvvel tértünk haza, reméljük, hogy régi és új barátainkkal is találkozunk a következő eseményünkön, a NatsuMeeten!

Yume és Nabio