Bizonyárasokan vagytok kíváncsiak, hogy hova tűnt el pár ikon a blogos bejegyzésíró részből. Sajnos ez is az itt járt vírus eredménye.  Salome-ék már dolgoznak rajta(hajrááá =^.^=), szóval addigra is itt egy másik megoldás. Megjegyzem ez mér akkor is előnyös, ha betelik az ittenitárhelyed.

1. Képfeltöltés

 • Felregisztráltok bármelyik képfeltöltőre. Én ez esetben 2 oldalt választottam.Nem muszáj ezt a kettőt használni, ezek csak az én választásaim. 🙂
 • Képtárhelyem.hu ide elvileg csak „home made” képet lehet feltölteni. Szóval in progress képek mehetnek ide. 😉
 • Képfeltöltés.hu ide nem kell regisztrálni, csak az email címedet kell megadni és oda küldi el a feltöltött képe linkjét. szerintem ide mehetnek az animés képek is ^.^  de majd ellenőrizni kell a szabályzatot.

2. Képbeillesztés blogbejegyzésbe

 • Miután feltöltöttétek a képet/ képeket: jobb klikk a képre->kép megjelenítése (így kihúzza egy teljesen új oldalra és könnyebben tudod kijelölni)

 

https://media.cosplay.hu/2010/04/5192096931_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

https://media.cosplay.hu/2010/04/2696459072_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

(ez egy screen részlet)szóval valami ilyesmit kaptok majd)

 • ezután kijelölitek a képet és: jobb klikk -> Másolás (nem a Kép másolása, mert akkor nem fog sikerülni!!)
  https://media.cosplay.hu/2010/04/12242922733_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 • Ezek a képek ugyebár még nem teljes méretűek, ha lekicsinyítettük őket(ráklikkelsz a képre és oldalt megjelenő kockák segítségével tudjuk formázni a  méretet) miután bemásoltuk a bejegyzés íróba.(nem tudom mi a neve pontosan oO) Ha ezzel megelégszetek akkor nem is kell tovább munkálkodnotok 🙂

3. Linkké alakítás:

 • Ha azt szeretnénk, hogy egy külön oldalon nagyban megjelenjenek, akkor linkké kell alakítanunk őket. Ráklikkelsz a képre(akkor elvileg megjelenik a kép körül egy keret és az oldalain néhány kis kocka), majd az ikonsorban kiválasztod a Beillesztés/szerkesztés link ikont.

 

https://media.cosplay.hu/2010/04/12062715794_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 • Rákattintasz és kijön majd egy külön kis ablak, ahol a Link sorba bemásolod annak az oldalnak a linkjét, amiből anno a képet másoltad be ide.

 

https://media.cosplay.hu/2010/04/6347774085_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 • Ha megfelelő linket szúrtál be, akkor beszúrod és ha mindent jól csináltál, akkor már kész is 🙂 🙂