“Sosem leszek kegyetlen vagy gyáva.
Sosem adom fel.
Nem hátrálok meg.”

Ha ismered a Doktor esküjét, s vele tartasz több, mint 50 éve tartó kalandozásain téren és időn át, itt a helyed… köztünk!

Szeretettel vár titeket pultjánál a Hungarian Doctor Who Cosplay Group.
A szokásos kis relikvia kiállításunk mellett a tavalyi sikerre való tekintettel ismét kipróbálhatjátok magatokat milyenek lennétek Dalek Sec-ként vagy Cyberman-ként; valamint összemérhetitek erőiteket a TARDIS jengával a társasjátékos részlegben. De hoztunk újdonságokat is: egy rövid előadással készülünk a Doktor nővé válása kapcsán avagy mit érdemes tudni a rajongókat is megosztó esemény hátteréről; illetve tovább boncolgatjuk a sorozat jövőjét is. Aki pedig igazi TARDIS kék vagy Dalekos körömlakkra vágyik, hozzánk feltétlen nézzen be! Ugyanis a sorozat illetve brit tematikájú körömlakkokat készít a látogatóknak nem más mint Donna Noble.

Amit érdemes tudni rólunk: A 2010-ben alakult közösségi csoportból újra szervezett klub 2013 óta működik szervezett formában. Jelenleg 32 tagunk van, ennek nagy többsége vidéki és nagyjából 70%-uk aktív tagnak számít. A lassú folyamat miatt mi még újnak vagyunk nevezhetőek a cosplay csoportok között, de igyekszünk felnőni a feladathoz. Magas elvárások nincsenek, de törekszünk a hasonlóságra és folyamatos fejlesztésre a jelmezek terén.

Mivel találkozhatsz nálunk?
– Doctor Who-s relikviákkal, avagy kiállítás szerzeményeinkből.
– Doctor Who-s sisakok, avagy próbáld ki milyen Dalek Sec vagy Cyberman lennél.
– A 13. Doktor kapcsán a sorozat jövőjét illetve az új Doktort boncolgató előadásunkra is beülhetsz némi fejtágítóra.
– TARDIS jenga (a közös társasjátékos részlegben), avagy te meddig bírod építeni a TARDISokból álló tornyot mielőtt összedőlne?
– Donna jóvoltából csodaszép Doctor Who-s körmök boldog tulajdonosa lehetsz.
– Szert tehetsz egy saját TARDIS nyakláncra, amit haza is vihetsz.