Rikku és Nity páros fotózásához olyan helyszínt kerestünk, ami illett az általuk megformált Black Lady és Serenity karakterek időtlen szépségéhez.
Ehhez tökéletes alapot adott a Studio Lightroom nyáriasított barokk terme, ahol minden egyes beállításhoz egyedi hátteret kerestünk. Fontos szempont volt, hogy a széria képei ne legyenek önismétlők, így minden egyes képhez gondosan megválogattuk a pózokat és a karakterek egymással történő interakcióját.
A tejüvegen beszűrődő napfény mellett a cosplayeseket szemből derítettem folyamatos fényű lámpával, a képeken látható extra becsillanásokat pedig az objektív elé tartott prizmával értem el.
Mivel korábban a cosplayesek sem vettek még részt közös munkában, és én sem sűrűn fotóztam párokat, gyakran alakultak ki vicces szituációk, melyek színesítették az alkotást. Különösen érdekes volt a „libbenős” kép kivitelezése, melynél mindhármunknak nagy odafigyeléssel kellett összehangolnunk a munkát, hogy a megfelelő pillanatban kifagyasztott pillanatot el tudjuk kapni. Ez nem kevés próbával és nevetéstől kicsorduló könnycseppel járt.
Végül sikerült pár felejthetetlen momentummal megajándékoznunk magunkat, melyeket remélhetőleg a képekre is sikerült átmentenünk.

Cosplayes: Rikku’s Geeky Place Where the Magic Happens és Nity cosplay
Fotós: Kasz Krisztián
Forrás / fandom: Sailor Moon
Karakter: Black Lady & Serenity
Helyszín: Studio Lightroom
Támogatói oldal: ko-fi.com/rikkusgeekyplace és ko-fi.com/nitycosplay