A Hive világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék több szempontból is különlegesnek mondható. A Mensa Select díját elnyerő stratégiai játék egyedi, ötletes, páratlan és semmihez sem hasonlítható módon tornáztatja meg az agyad. Jó kombinációs készségre, logikára és gyorsaságra lesz szükséged. A játék nem tartalmaz játéktáblát, a pályát maguk a játék elemei alkotják. A különlegesen illusztrált stratégiai játék hatszögű elemeket tartalmaz, melyen bogarak szerepelnek. Célod, hogy a különféle bogarakkal bekerítsd az ellenfél Méhkirálynőjét. A rovarok minden tagja más lépésekre képes.
Gyere el és légy te a legveszedelmesebb bolytudat!
A játék pár perc alatt könnyen elsajátítható, így az sem kerül hátrányba, aki a helyszínen ismerkedik meg a verseny előtt a játékkal. A megmérettetésen egy az egy elleni gyors küzdelmekben derítjük ki, ki az okosabb, ki jut tovább.

A versenyre jelentkezni az [email protected] e-mailcímen lehet 2017. szeptember 1., 12 óráig. Jelentkezni a helyszínen is lehet, azonban az e-mailes jelentkezés előnyt élvez.

A játék győztesei és a helyezettek értékes ajándékokat nyerhetnek, de apró figyelmességgel minden nevezett játékos számára készülünk.

A társasokból bemelegítő, ismertető játékokat tartunk már kapunyitástól az előcsarnokban.
A Hive játék 11,30-kor veszi kezdetét az előcsarnokban.

Mindannyiótokat szeretettel várjuk!

Tuan Kiadó és a Négykapu egyesület csapata