Ki ne ismerné a Queen együttes világhírű számát, a We Will Rock You című slágert? Azoknak, akik szeretik, különösen jó hírünk van – ennek a játéknak az alapritmusa a klasszikusra épül! Minden játékos erre a ritmusra kell, hogy üsse a tenyerét és csapja a térdét. Csapassátok az ütemet, és nagyon vigyázzatok, mert könnyedén el lehet rontani a különböző jelek miatt azt, amit mutatni kell, és ha valaki elszúrja, az bizony nem fog neki örülni.
Ebben a játékban bizonyára kiderül, hogy kinek mennyire jó a ritmusérzéke, illetve a memóriája. A játékosoknak egy sor jelet kell elmutogatniuk ritmusra, na és persze hiba nélkül. Aki pedig egyszer elhibázta, annak béklyólap jár! Amíg az egyik játékos a jelet mutatja, addig a többinek csapatnia kell a ritmust: két térdre csapás, egy taps. Hisz a műsornak mennie kell tovább, nem szabad kiesni a ritmusból! A lényeg, hogy kihívj egy másik játékost (magadon kívül), hogy feleljen az általa kihúzott jellel.

A játék akkor ér véget, amikor elfogynak a béklyólapok, majd a játékosok összeszámolják, hogy kinél hány van. Egyértelműen az veszít, akinél a legtöbb van.

Játékonként 4-6 játékos küzd majd egy körben a továbbjutásért.

A versenyre jelentkezni az [email protected] e-mailcímen lehet 2017. szeptember 1., 12 óráig. Jelentkezni a helyszínen is lehet, azonban az e-mailes jelentkezés előnyt élvez.

A játék győztesei és a helyezettek értékes ajándékokat nyerhetnek, de apró figyelmességgel minden nevezett játékos számára készülünk.

A társasokból bemelegítő, ismertető játékokat tartunk már kapunyitástól az előcsarnokban.
A Csapasd a ritmust mérkőzéseket 15,30kor kezdjük szintén az előcsarnokban.

Mindannyiótokat szeretettel várjuk!

Tuan Kiadó és a Négykapu egyesület csapata