🍰 Az édességeket szereted jobban, vagy rajzolni? 🎨
Nem baj, ha nem tudsz dönteni, mert ha el jössz a Miyaou Maid Cafe-ba, a két téma egyessül! Ráadásul, most egy különleges vendég maiddel is találkozhatsz. Kitsuko, a Fantasy Expo kabalája nem csak kedves, de pont olyan édes mint a latte, amit készít.

✨ Képzelj el egy jelenetet, ami a kávézómban történhet Kitsukoval, Ayuval, Mioval és alkosd meg. Készíthetsz portrékat saját stílusban, választhatod mind a három lányt, vagy csak egyikőjüket, de a rajzodon jelenjen meg egy kávé, süti, vagy bármilyen édesség is.

🎫 Két nyertest választunk a Fantasy Expo csapatával, a számos értékes nyeremény mellé pedig 1-1 páros belépő is jár a február 12-ei Fantasy Expora! Igazán fincsi!

Továbbá még egy nyertest választunk azok közül is, akik külföldről neveznek és emiatt nem tudnak részt venni a rendezvényen, de nem szeretnének lemaradni a versenyről.

📅 Határidő: 2022. január 31.

🎉 Eredményhirdetés: 2022. február 2.

🗝️Nevezés és szabályzat:

Tradicionális és digitális technikával is indulhatsz.

Alkotásodat jó minőségben (tradicionális rajzot szkennelve), legalább 300dpi felbontásban, PNG/JPG formátumban küldd el a [email protected] e-mail címre, az életkoroddal, polgári neveddel és elérhetőségeddel. Ha azt szeretnéd, hogy az eredményhirdetés posztjában csak a beceneved jelenjen meg, jelezd a levélben.

❗ Fontos, hogy a rajzodon ne szerepeljen olyan tartalom, amely erőszakos, szexuális, vagy bárki számára sértő!

✨ Alkotásra fel! ✨

Karakter referenciák:
Kitsuko: https://cosplay.hu/kitsuko
Ayu és Mio: https://miyaouart.com/about_us_HU

További információk:
http://miyaouart.com/art_contest_2022_spring_HU