Sokan szeretik fotózni a cosplayeseket, de eddig a fotósokat nem nagyon díjaztuk. Idén ez változik és a 2009-es Animekarácsonyra fotópályázatot hirdetünk. Értékes díjakkal a Mangafan felajánlásában (pl. Death Note és Bleach díszdobozok – 1-2. évad) és a nyertes fotók megjelennek a Mondo magazinban is. 
Várjuk a legérdekesebb, legkülönlegesebb pózokat, a legkifejezőbb, legmulatságosabb arckifejezéseket, a leglátványosabb képeket a kosztümökről és a versenyzőkről.
Lényeg. hogy elkapjátok a cosplay és az animecon hangulatát.

Feltételek:   
– A pályázaton bárki részt vehet.
– A fényképeknek a 2009-es Animekarácsony rendezvényen kell készülniük.
– A versenyen csak saját magad által készített fényképekkel indulhatsz, vagy neked kell szerepelni a képen, és írásos meghatalmazással kell rendelkezned a kép készítőjétől, amelyben szerepelnie kell mindkettőtök adatainak. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs meghatalmazása, azt automatikusan kizárjuk a versenyből.
– Egy személy egy képpel indulhat. A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat!  

Beküldési határidő: 2010. Január 10.

A pályaműveket a palyazat[kukac]cosplay.hu címre küldjétek, a tárgyba írjátok bele, hogy "Animekarácsony fotópályázat". Az emailben mindenképpen szerepeljenek az adataitok, a kép címe, és esetleg valami szöveg hozzá, amit szeretnél megosztani másokkal.
Bármilyen kérdésetek van írjatok bátran!

A képek mérete maximum 1 mega lehet. Formátuma elsődlegesen jpg vagy tif. A minimális felbontás: 1024×768.

Adatok:
    Név
    Becenév
    Cím (Város, irányítószám, utcanév házszám)
    Telefonszám
    Születési dátum

A képekből egy zsűri fogja kiválasztani a 3 legjobbat. A díjakat személyesen lehet átvenni a Moonlight Meidoban a később meghirdetett időpontban, vagy postán küldjük el.

A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében.