A mai cosplayer bemutatónkban egy csodálatos Koreai lányról beszélünk, Somber Cosplay-ről. Elsősorban videójáték karakterek bőrébe bújuk, hiszen a hobbit is ezeknek köszönheti. Season 2-óta játszik a League of Legends-el, és amikor utána akart nézni néhány jobb stratégiának, a főoldalon szembejött vele egy maroknyi cosplayes kép, ő pedig egyből beleszeretett az ötletbe.

Egy korábbi interjújában arról is mesélt, hogy amikor először említette meg otthon, a családja lelkesen támogatta, hiszen nem sejtették milyen komolyan gondolta. Ma pedig már csak viccesen kérdezgti néha édesanyja, „Miért is nem állítottam meg akkor..?”

Első saját kézzel készített cosplaye egy mixe Lux Battle Academia kinézetének és egy Griffin nevű csapatnak. Mivel ő maga készítette, sokkal jobban emlékszik erre a cosplayere, és sokkal jobban is szereti, mint a többit.
De ha kedvencekről van szó, a másik ami az eszébe jut az Annie-versary kinézetes Annie.

Azt üzente azoknak akik a családjuk rosszallása miatt nem mernek elkezdeni cosplayezni, hogy bár kicsit furcsán hangzik, de talán kezd el amit csak szeretnél, és csak utána aggódj a következmények miatt. Ő maga is kezelte néhány problémáját.

„Elkezdeni mindig a legnehezebb. De ahelyett, hogy semmit sem próbálsz meg, a kisérletezésekben is örömre találhatsz, és sosem tudhatod mit hoz a jövő, szóval menj és próbálkozz!”


Szerző: Lunathra