covergirl.jpg

A Cosplay.hu 5. évfordulója kapcsán rendkívüli lesz a Mondo magazin decemberi száma, ugyanis a borítóra egy kiválasztott hazai cosplayes képe fog kerülni, mint az év arca. Hogy ki lesz az illető? Bárki lehet, aki beküld magáról fényképet, majd a közönség és a zsűri is megszavazza! November 2-ig küldjetek be nekünk egy igényes fotót amivel pályázni szeretnétek, ezek a képeknek alapfeltétele, hogy minimum 4 megapixel legyen, de ha ennek a többszöröse, az még jobb, lehetőleg .png vagy .tif formátumban. A fotó legyen igényes, nyugodtan eresszétek el a fantáziátok a koncepciónál. Természetesen régebbi képpel is lehet indulni, amennyiben megfelel a szabályzatban leírtaknak. A pályaműveket november elején a facebookon kirakjuk szavazásra, majd az 5 legtöbb like-ot és megosztást szerző kép közül a Mondo és a Cosplay.hu közös zsűrije kiválasztja a 3 legjobbat, akik az alábbi díjakat kapják:
1. helyezett: Az év cosplayes arca, továbbá 2 éves Mondo Magazin előfizetés (12 szám) és ingyenjegy a decemberi Animekarácsonyra
2. helyzett: 1 éves Mondo Magazin előfizetés (6 szám) és ingyenjegy a decemberi Animekarácsonyra
3. helyezett: Féléves Mondo Magazin előfizetés (3 szám) és ingyenjegy a decemberi Animekarácsonyra

A legjobb pályaművek továbbá publikálásra kerülhetnek a Cosplay.hu, illetve a Mondo vagy a Mondocon honlapon vagy reklámanyagain.

 
Figyelmesen olvassátok el a szabályzatot!
– A fényképen neked kell szerepelni, és írásos engedéllyel kell rendelkezned a kép készítőjétől, amelyben szerepelnie kell mindkettőtök adatainak. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs engedélye a fotóstól, azt automatikusan kizárjuk a versenyből.
– Egy személy egy képpel indulhat. A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat! A képeken nem lehet termékelhelyezés (logó, felirat, vagy bármi, amit reklámként vagy hirdetésként lehetne értelmezni)! Ez alól a Mondo, a MondoCon, a Mangafan és a Cosplay.hu kivételt képeznek.
– A pályázatban induló képek a Cosplay.hu weboldalon meg fognak jelenni, a nevetekkel együtt. A nyertes képeket a későbbiekben felhasználhatjuk a Mondo, a MondoCon és a Cosplay.hu promóanyagaiban!
– A képeket tartalmilag módosítani utólag tilos. Például nem használhattok ecseteket, effekteket, nem szedhettek ki semmit a háttérből, nem montírozhattok rá semmit a képre. A tartalmilag módosított képeket kizárjuk. (Természetesen az alapvető utómunkálatokat el lehet végezni a képen: vágás, fehéregyensúly beállítás, fényesség, színegyensúly, élesség, stb. Bármi olyan, ami analóg gépnél a laborban elvégezhető lenne az előhívás folyamatának részeként.)
– A pályaműveknek tartalomban és kivitelezésben is alkalmasnak kell lenniük borítóképnek. A szervezők visszautasíthatnak képeket, melyek nem felelnek meg a követelményeknek!
– A képek mérete maximum 12 megabyte lehet. Formátuma elsődlegesen png vagy tif. A minimálisan 4 megapixel (álló), optimálisan 8+ megapixel (300-1200 dpi).
– A Közönségszavazás a facebookon lesz megtartva és a korábbiakhoz hasonlóan a „like”, megosztás és a kommentelők számának összessége hozza majd ki a végső sorrendet.
– A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében!

Beküldési határidő: 2012. November 2. éjfél (péntek 23:59-ig)
A pályaműveket a palyazat[kukac]cosplay.hu címre küldjétek, a tárgyba írjátok bele, hogy „Év cosplayes arca”. Az email-ben mindenképpen szerepeljenek az adataitok:
Adatok:
 – Név
 – Becenév
 – Cím (Város, irányítószám, utcanév házszám)
 – Telefonszám
 – Születési dátum

Bármilyen kérdésetek van, írjatok bátran!