Ahogy azt már megszokhattátok, ismét várjuk a lelkes fotósok képeit a Tavaszi Mondoconról! Kapjátok le a legérdekesebb, legkülönlegesebb pózokat, a legkifejezőbb, legmulatságosabb arckifejezéseket, a leglátványosabb a kosztümöket. Lényeg, hogy elkapjátok a cosplay és a MondoCon hangulatát!

A képekből egy zsűri fogja kiválasztani a legjobbakat, de lesz a megszokott közönségdíj is. A közönségszavazás a Facebookon lesz megtartva, előreláthatólag április 22. és Május 4. között. A díjakat személyesen lehet átvenni egy később meghirdetett időpontban a rendezvény utáni első Cosplay.hu party-n, vagy MondoCon-on.

Általános szabályok és feltételek: – A versenyen csak saját magad által készített fényképpel indulhatsz, vagy neked kell szerepelni a képen, és írásos meghatalmazással kell rendelkezned a kép készítőjétől, amelyben szerepelnie kell mindkettőtök adatainak. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs meghatalmazása, azt automatikusan kizárjuk a versenyből. – Maximum egy képet lehet beküldeni a pályázatra. – A képek csak a Tavaszi Mondocon rendezvényen készülhetnek (a Hungexpo és környéke a rendezvény ideje alatt). – A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat! – A pályázatban induló képek mind a Cosplay.hu weboldalon, mind a Mondo Magazinban meg fognak jelenni, a nevetekkel együtt. A nyertes képeket később felhasználhatjuk a Mondo, a Mondocon és a Cosplay.hu promóanyagaiban! – A fotópályázaton a Mondocon vagy a Cosplay.hu által felkért fotós (vagy általa készített kép) nem indulhat! – A képeket tartalmilag módosítani utólag tilos. Például nem használhattok ecseteket, effekteket, nem szedhettek ki semmit a háttérből, nem montírozhattok rá semmit a képre. A tartalmilag módosított képeket kizárjuk. (Természetesen az alapvető utómunkálatokat el lehet végezni a képen: vágás, fehéregyensúly állítás, fényesség, színegyensúly, élesség, stb. Bármi olyan, ami analóg gépnél a laborban elvégezhető lenne az előhívás folyamatának részeként.)

Beküldési határidő: 2013 Április 20.

A pályaműveket a palyazat[kukac]cosplay.hu címre küldjétek, a tárgyba írjátok bele, hogy “Tavaszi MondoCon 2013 fotópályázat”. Az email-ben mindenképpen szerepeljenek az adataitok, a kép címe, és esetleg valami szöveg hozzá, amit szeretnél megosztani másokkal. Az email-ben egyértelműen legyen kiemelve, hogy ki adja be a pályázatot! Pályázó adatai: – Név – Becenév – Cím (Város, irányítószám, utcanév házszám) – Telefonszám – Születési dátum – Kép címe

A képek mérete maximum 4 mega lehet. Formátuma elsődlegesen jpg vagy tif. A minimális felbontás: 1280×1024.

A nyertesek Mangafanos ajándékcsomagokat és ingyen belépőket kapnak a következő Mondoconra az alábbi kategóriák szerint: – A Zsűri fődíja – Technikai kivitelezés, tudatos kompozíció, fontos az összhatás és hogy a kép “mondanivalóval” rendelkezzen. – A legszebb/legötletesebb Cosplay díja – A legszebb cosplayes összehatás, ahol a ruha, a modell és a beállítás is tökéletes összehangban van. Lehet karakterhasonlóság vagy szimplán egy elkapott megkapó hangulat vagy kreatív beállítás. – A Közönség kedvencei – A közönség szavazatai és a beküldött képek száma szerinti díjazottak.

A Közönségszavazás a facebookon lesz megtartva és a korábbiakhoz hasonlóan a “like”, megosztás (csak a publikus és személyenként egy) és a kommentelők számának összessége hozza majd ki a végső sorrendet.

A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében!

Bármilyen kérdésetek van, írjatok bátran! …………………………………………………………..

https://cosplay.hu