Egyre többen publikáljátok a jelmezeitek, vagy azok részeinek elkészítéset a blogokba, mi pedig úgy döntöttünk, hogy a legjobbakat értékeljük, hogy ezzel méginkább kedvet adjunk az íráshoz.
A feladat a következő: írjátok le nekünk az egyik cosplayetek elkészítését, képekkel illusztrálva, a legjobbnak pedig adunk egy kétnapos ingyenjegyet a tavaszi Mondocon-ra és az irománya megjelenik a májusi Mondo magazinban, mely a con-on már kapható is lesz.

A követelmények és információk:

– Minimum 5000 maximum 10.000 karakter legyen a cikk, szóközökkel, txt vagy doc formátumban. A képek lehetőleg legyenek elfogadható minőségűek, maximum 6-8 darab és összesen legfeljebb 10 mega.
– Nem kötelező idei ruháról írni, és nem is kell, hogy a cikk végére a kosztüm teljesen elkészüljön. Lényeg, hogy bemutassa a munka menetét, a technikát amivel dolgoztál, legyen olvasmányos és informatív. A blogokban már publikált cikkeket is lehet beküldeni, amennyiben újravágva és egységessé formázzátok át.
– A beküldött szöveg feleljen meg az alap formai elvárásoknak: cím, bevezetés, tárgyalás, befejezés. Az esetleges képaláírásokat és panelszövegeket külön tüntessétek fel.
A legjobb cikket a 2011 májusi Mondoban fogjuk megjelentetni, melyből a cikkíró egy tisztelet példányt át is vehet a Mondocon-on, vagy postázzuk, továbbá egy kétnapos ingyenjegyet is kap a tavaszi Mondoconra.
– A 2. és 3. helyezett cikkeit a Cosplay.hu-n és a Mondo magazin honlapján publikáljuk.
– Beküldési határidő: 2011 április 10. A palyazat @ cosplay.hu emailcímre küldjétek. Fontos, hogy az emailnek tartalmaznia kell a polgári neveteket és az email címeteket is.
– Aki nem saját jelmezéről ír cikket és/vagy mások publikált anyagát küldi be, azt kizárhatjuk.
– Az eredményeket legkésőbb április 15-ig publikáljuk.

Sok sikert a készülődéshez!