nintendo_logo.jpg

Akik voltak a Farsangon, vagy esetleg kifaggatak minket idő előtt, azok már tudják, hogy a tavaszi Mondocon új kategóriája a Nintendo Cosplay! Mint a címéből sejteni lehet, itt a cél, hogy Nintendos karaktereknek öltözzetek be. Természetesen nem tét nélkül megy a játék: a győztes egy most megjelenő 3DS kézikonzolt nyer a Nintendo szponzorálásában. Az igazán látványos kösztümök pedig könnyen megjelenhetnek egyik-másik magazinban… ezt senkinek sem éri meg kihagyni!

Pár fontos információ a végleges szabályzatig:
 
 
   •  
    – A verseny Craftmanship jellegű és a szombati napon lesz megtartva, ezért aki a Nintendo Cosplayen indul sajnos nem indulhat aznap a rendes Craftmanship-en ugyanezzel a ruhával, viszont a Perfomance-on és az Eurocosplay-en igen!
   •  
    – A Nintendo Cosplayen indított ruha nem kötelező, hogy új legyen, lehet olyat is versenyeztetni amivel már régebben is indultál.
   •  
    – Csak Nintendo szereplőkkel lehet indulni (Mario, Zelda, Metroid, Donkey Kong, Pokemon, Kirby, Fire Emblem és bónuszként esetleg a Sonic sorozatokból elsődlegesen), ha bizonytalan vagy egy figura kapcsán nyugodtan kérdezd meg email-ben vagy itt, a cosplay.hu-n!
   •  
    – A szabályzat szinte teljes egészében az egyéni Craftmanship versenyen alapul, az ott leírtak nagyrésze itt is érvényes (zene, kép, stb).
   •  
    – Csak egyénileg lehet indulni! A jelentkezési határidő megegyezik a többi cosplayversenyével.

Reméljük sokan fogtok indulni, hogy a jövőben is hasonló versenyeket szervezhessünk, hasonó értékes vagy értékesebb díjakkal! Már csak bő 75 nap van a Mondocon-ig, sikeres barkácsolást mindenkinek! ^_^