hirek_banner.jpg

A vírust sikerült többnyire kiírtani, a cosplay.hu blogrendszere újra működik, sajnos volt egy kevés adatvesztés, amiért elnézést kérünk. Ha bárki bármi problémát észlel, kérjük mihamarabb jelezze!

 2010 január 23-án megtartottuk az idei első cosplay.hu party-t a Moonlight Meidoban. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek és reméljük jól szórakoztatok.


A partyn kihírdettük a fotópályázat nyerteseit,erről hamarosan részletesen is olvashattok a Mondo magazinban. Anyertes fotókat a Moonlight Meidoban is kiállítjuk.

A nyertesek:
  3. helyezett: Kócza Attila ("A CP fotózás veszélyei")
  2. helyezett: Födémesi Csaba ("Alice")
  1. helyezett: Balázs András ("Grizelda")

 Volt egy nagy cosplayes beszélgetés is, ahol vázoltuk az első félévescosplayes programokat. Aki esetleg lemaradt róla, annak egy rövidösszefoglalás:

  – Várhatóan a nagy kétnapos cosplayverseny április 24-25-én lesz aHungexpoban tartott Tavaszi Con-on. A szabályzat hamarosan felkerül ahonlapra, de nagyrészben megegyezik majd a 2009-es Nyári Conszabályzatával.
Friss hír: Vasárnap véglegesült a tavaszi program. MAT és a Mondoegyesítik erőiket és a Hungexpóban április 24-25-én közös tavasziSakuracon-t rendezünk. Ez egy összevont animecon és mondocon,kibővített helyszínnel és programokkal. Részletek a napokban

  – Június 12-én lesz Pesten a Holdfénycon, erről részletesen majd később számolunk be, de itt is lesz cosplay lehetőség 🙂

  – Február 20-án Farsangi bulit tartunk a Moonlight Meidoban, hamarosan erről is megtudhattok részleteket.

  – Nyáron újra vidéken lesz az animecon és ismét lehet rá pályázni, a részletekért KATT IDE.