holdfeny_promo.jpg
2010 június 12-én kerül megrendezésre az első budapesti HoldfényCon a SYMA Rendezvényközpontban. Rendezvényünk célja, hogy Benneteket, a magyar figuragyűjtőket, kártya,és miniatűrjátékosokat, film és animerajongókat a lehető  legszélesebb körből összehozzuk egy baráti találkozóra. A rendezvényen lehetőség nyílik új, hasznos tapasztalatok megszerzésére, egymás megismerésére, hiszen mindannyiunkat összeköt a színes fantázia és a játékok, figurák, filmek iránti szeretetünk. 
A találkozón változatos programokkal, szerepjáték, kártya és miniatűr versenyekkel (pl.: Warcraft, Magic, Yu-Gi-Oh!, Star Wars, D&D, Warhammer) találkozhattok, valamint az Anime rajongókat filmvetítéssel, cosplay, konzol, karaoke és rajzversennyel, továbbá tombolával várjuk. 
A helyszínen kedvezményesen vásárolhatjátok meg a hobbitokhoz nélkülözhetetlen kiadványokat, kiegészítőket, figurákat és egyéb cuccokat! 
További programok:
– 300 db-os exkluzív figura és szoborkiállítás… Marvel, DC, Alien & Predator, Ikki Toussen pvc figurák és még sok más csemege.
 
– Életnagyságú (210 cm-es) Alien szobor. Egyedülálló Európában! Fényképezkedési lehetőség! 
 
– Maszkmester bemutató. 
Miókovics Mátyás professzionális maszkmester, látványszobrászattal, maszkkészítéssel és egyéb látványosságokkal várja az érdeklődőket standjánál! 
 
– Warhammer figurafestés, demózás.. 
– Anti Fitness Miki dedikál és rajzol, beszél a hobbijáról stb,.
 
– Rúna Tábor szerepjáték bemutatója, Aliens és egyéb témakörökben…
 
– Árusok kedvezményes akciókkal egész nap… nem csak animés fancuccokkal :-))
 
– Kis színpadi beszélgetős műsorok a képregényes, animés és sci-fi témakörökben
Reméljük, minél többen megtiszteltek bennünket részvételetekkel és együtt tudjuk emlékezetessé tenni a HoldfényCon-t, mely később a Ti segítségetekkel, véleményeiteket figyelembe véve a magyar rajongók rendszeres találkozójává válhat.
Üdvözlettel:
Főbb partnerek: 

Magyar Anime Társaság, Cosplay.hu, Kepregeny.net, ComicsInvest, Animeland, Moonlight Meido Teaház, Kristálycsarnok, Magyar Társasjátékos Egyesület, Gamestar, Rúna Tábor, Jedi Camp