Kalandorok és mind affélék, készülődjetek! Szedjétek össze minden bátorságotokat, vértjeiteket és fegyvereiteket, hisz rátok vár az Elátkozott Város!

Bújj 8 egyedi Kalandor bőrébe. Válaszd ki általuk a hozzád leginkább illő játékstílust. Légy dicsfényben fürdő paplovag, aki hősiesen állja ellenfele csapásait; vagy egy settenkedő bérgyilkos, aki az árnyak közt tanyázva vár a megfelelő pillanatra, hogy lecsaphasson, vagy akár egy peckes bárd, ki lantját pengetve, buzdító éneket dalolva rohan ellenfelei felé.

Válj edzettebbé és ne félj új trükköket tanulni, hiszen az Elátkozott Város mindent el fog követni, hogy ne éld túl azt a pár napot, amit az eleinte lehetetlen kihívásokkal teli utcáiban fogsz eltölteni.

Kalandorként 3 különböző szintet is elérhetsz, egyre erősebbé válva és új képességekkel gyarapítva lehetőségeid tárházát a rád váró csaták során. Egyszerű Kalandorként kezded majd, de pár küzdelem után máris Városjáróvá válhatsz, végül pedig ideális esetben Hősként fogsz szembe kerülni az első igazi kincset őrző ellenfeleddel.

Hihetetlen kalandban lesz részetek, az Elátkozott Város utcáin ugyanis rég elfeledett rémmesék bestiái lapulnak minden egyes sarkon, várva, hogy rávethessék magukat, az eléjük tévedő gyanútlan áldozataikra.

Küzdj meg 30 különféle ellenféllel. Készülj fel, hogy szinte bármivel szembekerülhetsz, a hátborzongató Óriáspókoktól kezdve, amelyek bármely irányból hírtelen lecsaphatnak, a benntöltött idő alatt megzavarodott Tébolygókon át, egészen a legendák félelmetes Vörös Sárkányáig, aminek pikkelyei mintha vaslemezek lennének, tüzes lehelete pedig átéget bármilyen páncélt.

A kihívásokkal teli küzdelem után persze majd mosoly derül arcodra, amikor is meglátod, mily’ kincseket őriztek az Elátkozott Város lakói. Csak vigyázz, el ne vakítson a sok arany és drágakő látványa, hiszen még ki is kell jutnod, hogy elkölthesd szerzeményedet.

Megannyi aranyat gyűjthetsz össze Kalandorként, de többnyire a különböző felszereléseknek, fegyvereknek, páncéloknak, italoknak fogsz örülni, legfőképp pedig a Kincseknek, amelyek egyedi képességekkel, vagy kimagasló támadó, esetleg védekező értékekkel ruháznak majd fel.

Végül pedig eljuthattok – ha még ekkor is életben vagytok – a legnagyobb kihívásig, amit az Elátkozott Városból való kijutás jelent, hiszen a Fekete Mágus átka nem csak a város lakóit változtatta szörnyekké, vagy kárhoztatta el őket, hanem az utcákat, tereket is megbűvölte, így azok folyton mozgó, változó útvesztőt alkotnak.

A városnak megannyi eltérő helyszíne van, amelyek mind az átok hatásának következtében véletlenszerűen nyílnak egymásba. A helyszínek alapvetően a város elátkozott lakóinak adnak otthont, akik között akadnak segítő szándékú teremtmények is, de kisebb kihívásokat rejtő terekre, valamint kapukra is bukkanhatsz, amelyeken át kiléphetsz a városból, vagy éppen visszatérhetsz oda.

Azonban ne feledd bátor Kalandor, ha mégis megrettennél az Elátkozott Várostól, hát hozd magaddal barátaidat is, akik majd támaszt és reményt nyújthatnak a legkilátástalanabb helyzetben is. Persze jól válogasd meg kiket hozol magaddal, hiszen a rengeteg arany bárkit kifordíthat önmagából.

A város kihívásait együttes munkával, vagy akár egymással versengve is legyűrhetitek. Természetesen ez a társaságtól függ, hogy ki mit talál szórakoztatónak: lehet, hogy inkább közösen győznétek le egy szinte lebírhatatlan szörnyet, vagy inkább azon mulatnátok, hogy éppen ki kinek a tervét hiúsította meg.

Mire vársz hát? Szedelőcködj, és indulj neki a kalandnak, valamint ne feledj el felkeresni a város kapujánál, hiszen hasznos portékákkal láthatlak el.

Az Elátkozott Város társasjáték hamarosan előrendelhető, de addig is ingyenes tesztjátékokra invitál téged a Smile in the Dark csapata március 4-én a Cosplay Farsangon, ahol barátaiddal, vagy más érdeklődőkkel együtt kipróbálhatod az Elátkozott Várost.