Tavasszal már meghirdettük ezt a versenyt és a Nyári Con kitűnő apropót adott, hogy ismét megdolgoztassuk az írói vénátokat. A feladat a következő: írjátok le nekünk az egyik cosplayetek elkészítését, fotókkal illusztrálva. A legjobb cikk írójának adunk egy kétnapos ingyenjegyet a Nyári HoldfényConra és az irománya megjelenik az októberi Mondo magazinban is, mely az őszi MondoConon már kapható is lesz.

A követelmények és infórmációk:
– szóközökkel minimum 5000 maximum 7500 karakter legyen a cikk, txt vagy doc formátumban. A képek lehetőleg legyenek elfogadható minőségűek, maximum 6-8 darab és összesen legfeljebb 5 mega.
– Nem kötelező idei ruháról írni, és nem is kell, hogy a cikk végére a kosztüm teljesen elkészüljön. Lényeg, hogy bemutassa a munka menetét, a technikát amivel dolgoztál, legyen olvasmányos és informatív. A blogokban már publikált cikkeket is lehet beküldeni, amennyiben újravágva és egységessé formázzátok át.
– A beküldött szöveg feleljen meg az alap formai elvárásoknak: cím, bevezetés, tárgyalás, befejezés. Az esetleges képaláírásokat és panelszövegeket külön tüntessétek fel.
– A legjobb cikket a 2011 októberi Mondoban fogjuk megjelentetni, melyből a cikkíró egy tiszteletpéldányt át is vehet a Mondocon-on, vagy postázzuk, továbbá egy kétnapos ingyenjegyet.
– Azoknak a cikkeit akik esetleg nem nyertek, a Cosplay.hu-n és a Mondo magazin honlapján publikáljuk az év során.
Beküldési határidő: 2011 augusztus 21. A palyazat @ cosplay.hu emailcímre küldjétek. Az eredményeket legkésőbb Augusztus 23-ig publikáljuk.

Sok sikert a készülődéshez!