Újdonságok és értékes nyeremények a cosplayes berkekben!
Idén nyáron is megéri elindulni a cosplay versenyen, de nem csak vérpofiknak! Ezen a Conon kifejezetten kedvezni szeretnénk a kezdő és haladó jelmezeseknek is. Boltosok, tervezők és fotósok ajánlottak fel értékes nyereményeket, hogy erőfeszítéseiteket, hetekig, hónapokig tartó munkátokat a legmegfelelőbb díjjakkal tudjuk értékelni, és megköszönni.

Szombat – Zsűri Kedvence Díj
Igaz, ez egy régóta meglevő díj, viszont sokan nem tudjátok, hogy mit is takarhat. Zsűri kedvencei, azok lehetnek, akik vagy többször indultak már versenyen, és fejlődésük évről évre, conról conra mindinkább kitűnik, vagy, akik úgymond „elsőcosplayesek”, és mégis emlékezetest, szembetűnőt alkottak, ami talán még nincs a régi, nagy veteránok munkáival egy szinten, de látjuk benne a jövő tehetségét. Ez a díj tehát egy bíztatás, bátorítás azoknak, akiknek leginkább elkel, vagyis a kezdőknek, fejlődőknek, tehetségeseknek. Épp ezért úgy döntöttünk, hogy idén nagyobb hangsúlyt helyezünk erre a kategóriára, mégpedig a jutalom értékének növelésével. A győztesnek Ligeti Hajnalka, a Naar és a Chilli divatmárkák tervezője felajánlja, hogy 13000 forint értékben választhat ruhái és kiegészítői közül. (www.naar.hu , www.chilli.hu ), mi pedig egy profi photoshoot elkészítését vállaljuk róla.

Vasárnap – Legjobb Előadás Díj
Nem csupán a kosztümkészítőkre gondoltuk az idén, szeretnénk a Holdfénycon színpadán minél több szórakoztató, drámai, pörgős, vagy épp megható előadást látni a performance kategóriában is! Épp ezért a tehetséges színészek, énekesek, humoristák és ki tudja még mennyi féle, fajta tálent buzdítása érdekében a Legjobb előadás díjaként négy fiatal tervező ajánlott fel egy 20000 forint értékű ajándékcsomagot. A felajánlók munkáit megnézhetitek Facebookon: Cool Gear – Jócucc Steampunk, Neikoka Gyurmavilága, Oblivion Jewelry Fashion, Rainbow Overflow

A cosplayversenyre való jelentkezés határideje augusztus 19, tehát siessetek, már nincs sok idő! Cosplayre fel!
Jelentkezni továbbra is a www.holdfenycon.hu
oldalon lehet!


{gallery}holdfenycp{/gallery}