Mint már korábban olvashattátok, a Mondocon-on szeretnénk egy cosplayes pultot felállítani, ami elsősorban azt a célt szolgálja, hogy legyen egy hely, ahol eszközöket és segítséget kaphattok az esetleges javítások elvégzéséhez.
Ehhez azonban a Ti segítségetekre is szükségünk van. Az alapeszközöket igyekszünk biztosítani, ez azonban még kevés ahhoz, hogy a pult a con teljes ideje alatt minden rászorulót képes legyen ellátni (ez elsősorban a„fogyóeszközökre” vonatkozik – pl. ragasztó, tű, biztosítótű, stb.)
Szeretnénk tehát megkérni Titeket arra, hogy aki tud nélkülözni bármilyen hasznos eszközt, pl. ragasztópisztolyba való rudak (ezekre lenne a legnagyobb szükség), olló, kétoldalú ragasztó, tű-cérna – vagy bármi,amit hasznosnak ítéltek – támogassátok vele a pultot, hogy ezáltal segíthessük egymást a conon.
Kérjük, hogy olyan dolgokban gondolkodjatok, amit véglegesen feltudnátok ajánlani a pult számára. Bár mindenre igyekszünk vigyázni, az eszközöket valószínűleg többen is igénybe veszik majd, így előfordulhat, hogy valami tönkremegy, elfogy, stb.
Az eszközöket két módon lehet eljuttatni hozzánk:
 – Leadhatjátok a Gólem Művekben (1076 Budapest, Rózsa u. 15.)
 – Leadhatjátok a helyszínen a javítópultnál
Előre is köszönjük!
A cosplay.hu csapata