Az AniMagazin egy kéthavonta megjelenő ingyenes online magazin, mely animékkel és a szubkultúrához tartozó témákkal foglalkozik. 2011-ben, immár hat éve jelent meg, és azóta folyamatosan fejlődik, hogy cikkeit minél igényesebben tudja tálalni a rajongóknak, olvasóknak.

A magazinban elsősorban az anime és manga témájú ismertetők, elemzések, szezonos anime bemutatók és kritikák kapják a kiemelt szerepet. Ezek mellett rendszerint tartalmaz film és drama bemutatót, távol-keleti kulturális cikkeket, játékteszteket, valamint foglalkozik a cosplay-jel is. Az eddigi lapszámokban több cosplayerrel, fotóssal készült interjút és egyéb cosplayes cikkeket lehet olvasni.

Teljes mértékben rajongók által szerkesztett magazin, melynek legfontosabb eleme, hogy bárki számára nyílt. Szerkesztői szívesen fogadnak minden jelentkezőt, akik a fent említett témák valamelyikében cikket szeretnének írni. A magazinban és a weboldalon megtalálhatóak az elérhetőségek, így aki úgy gondolja, hogy írna a következő számba kedvenc animéjéről/mangájáról vagy bármilyen ázsiai témáról, a szubkultúrához kapcsolódó kreatív tevékenységéről, az bármikor jelentkezhet.

Az egyes magazinszámok letölthetőek a weboldalról, és állandó hírként megjelennek Facebook oldalukon is. Az AniMagazin partneri kapcsolatban áll a legnagyobb fansubber csapatokkal, akiknél szintén értesülhettek a legújabb számokról.

Weboldal: http://anipalace.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/AniPalace/