Bemutatkozik Magyarország első számú meglepetés doboza popkult, geek, anime & gaming rajongók számára.

Az egységes császárság idején, valahol a XV. század derekán egy szuper titkos ninja háború dúlt Japánban. Senki sem tudja pontosan, hogy miért. Megkérdőjelezhető valóságtartalmú feljegyzések szerint a háború egy misztikus dobozért zajlott, ami Hokkaido délkeleti részén volt fellelhető és különleges képességekkel ruházta fel a birtokosát.
A Legenda szerint, az elhúzódó háborúnak a Neon Ninja eljövetele vetett végett. Aki egyé olvadt a dobozzal és egy jobb korra várva távozott a harcmezőről. Ezután sok száz év eltelt egészen napjainkig.
A Neon Ninja azonban újra előkerült méghozzá azzal a céllal, hogy klánt alapítson. Az elmúlt évezredek legnagyobb kincseit összegyűjtve próbál új harcosokat verbuválni, akik a boxok birtokában a Neon Ninja klán tagjai lehetnek.

Ráadásul a Box aktuális témája ezúttal az ANIME!
A Box tele van király shounen cuccokkal (Berserk, Dragon Ball Z, Naruto és One Piece), amik csak terád várnak!

Szerezd be te is saját Neon Ninja Boxodat és legyél a klán tagja! Ehhez látogass el a https://www.neonninjabox.hu/anime-box weboldalra, vagy gyere ki a Fantasy EXPO // Cosplay Farsang és AnimePiac-ra. Ahol személyesen is megtalálod a Neon Ninja Box pultját.