meet_plakat_aug_424_600.jpg

 

A júliusban feltámasztott magazinos összejövetel (amely nemcsak az olvasóinknak szól) sikerén felbuzdulva augusztusban is megszervezzük a meetet. Mivel a Facebookos és a fórumos puhatolózásunk alapján is a legtöbben a 28.-ai dátumra szavaztatok, így akkorra tettük.
Természetesen most sem szeretnénk, ha unatkoznátok, ezért készülünk pár programmal.

A konzolok szerelmesei a Nintendo egyik friss jóságában, a Tournament of Legendsban mérhetik össze tudásukat, míg a rajzverseny után érdeklődőknek is lesz miért ceruzát ragadni. Ebben a versenyszámban az ehavi témánk a Nintendo ikonikus karakterei.

Természetesen a versenyek legjobbjait díjazzuk, de a júliusi tapasztalatok alapján már csak buliból is érdemes részt venni rajtuk.

Mindezek mellett a meet vendége lesz még Tetsuda Midori, a Ten Devin manga alkotója, akivel beszélgethettek, és természetesen dedikálja is művét, ami a helyszínen szintén hozzáférhető lesz. (A mangáról és a művésznőről az augusztusi Mondóban olvashattok bővebben.)

Helyszín: Moonlight Meido Club és Teaház (BP. VI. kerület, Jókai utca 8.)

Időpont: 2010. augusztus 28. (szombat) 15:00 – kifulladásig

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Üdv:

Lonewolf

Plusz infók a meetekről:

Azért, hogy a jövőben tudjatok picit előre tervezni, összeraktunk egy előreláthatólag tartható ütemtervet a meetek időpontjával kapcsolatban. Ezek természetesen még változhatnak, de erről mindenkit időben értesítünk majd.

Az tervezett időpontok a következők: szeptember 11. (szombat), október 9. (szombat), november 13. (szombat), december 11.(szombat).