newyear_01.jpgBoldog Újévet!

Reméljük mindenki sikeresen vette a szilveszteri bulizást, józanodik a sok pezsgőtől és gyanúsan méregeti a fürdőszobai mérleget a sok süti után. ^_^
2011 előreláthatólag nagyszerű év lesz cosplay szempontjából. Miért? Hamarosan megtudjátok!
Érdemes lesz gyakran visszanézni a következő napokban és hetekben, mert olyan sok újdonság és meglepetés gyűlt össze, hogy úgy döntöttünk kisebb adagokban tálaljuk a közeljövőben, de azért itt egy kis ízelítő:
Hamarosan publikáljuk az ez évi conos és cosplayversenyes ütemtervet (lesz bizony Mondocon és Holdfénycon is bőséggel), a Cosplay.hu újabb részlegekkel bővül, s jobban ráfekszünk a Facebook-ra is, hiszen már 800-nál is többen figyeltek minket a nagy kékségben. Természetesen a Mondo magazinban továbbra is négy (vagy akár több!) oldalon jelentkezünk minden hónapban és nem maradhatnak el a már megszokott online miniversenyek sem (Fotópályázatok, 2010 Legjobb Cosplayese, stb). Szinte garantáljuk, hogy lesz olyan bejelentésünk erre az évre, amitől tuti mindenki átértékeli a több évre előre betáblázott cosplayes ütemtervét is. ^_^

A mai napi meglepetésünket néhány szemfüles tagunk már észrevehette, ugyanis felkerültek a 2010 második féléves Mondo cosplay cikkek a honlapra, méghozzá egészen decemberig. Bizony, most mindenki pótolhatja a lemaradásait a kezdetektől fogva egészen napjainkig.
A legújabb cikkek: Hókirálynő Egerből, SakuraCon Fotópályázat, A titokzatos Alice, Szelíd ragadozó a Pandoráról, Magyar cosplay-celeb Amerikából, A barkácsdoboz, Halloween, BATár interjú, Cosplayverseny a kulisszák mögött és az EuroCosplay.
Kellemes olvasást mindenkinek. ^_^