januar_2011_mondomeet_1.jpg


Nyúlévi köszöntő!

A 2011. évben sem maradtok meet nélkül, ráadásul idén a tervek szerint rá is teszünk egy lapáttal! Az eddig megszokott és bevált programok (Wii- és rajzverseny) – az új helyszín adottságait kihasználva – kiegészülnek pár újdonsággal is. Januárban rögtön egy Activity partyn mutathatjátok meg, hogy földbe tudjátok döngölni a magazin szerkesztőségét, valamint a rajzversenyt ezúttal egy workshop váltja fel. Itt a rajz és grafika után érdeklődők csiszolhatják tudásukat és mutathatják meg egymásnak munkáikat.
Mindezek mellett a Cantina klub jellegéből adódóan folyamatosan van lehetőség társas-, kártya- és szerepjátékra is.
Figyelem! Az Animekarácsonyon rendezett rajzversenyről nálunk maradt rajzokat a készítők átvehetik a meeten.

Activity
Négy-öt fős csapatok jelentkezését várjuk, akik szívesen megmérkőznének a szerkesztőség válogatott és minden hájjal megkent tagjaival. A játékot természetesen csak az élvezet kedvéért játsszuk, de remélhetőleg mindannyiunknak szerez majd pár kellemes pillanatot.
A szerkesztőség csapatának tagjai: Araniel, Yene, Luggeriano, Shearer, Lonewolf
Jelentkezni csapatnévvel az alábbi címen tudtok: lonewolf(kukac)mondomagazin.hu
A jelentkezéseket legkésőbb péntek estig (január 7.) várjuk.

Wii party
A Nintendo Magyarország támogatásával a meetek indulása óta az összejövetelek nélkülözhetetlen kelléke a Wii, és az ezzel járó jó hangulat. Ezen most sem változtatunk, mindössze annyiban, hogy ezúttal a résztvevők szavazhatják meg, hogy miből legyen verseny. ( Super Mario Galaxy 2, Just Dance, Just Dance 2, Wii Party)
A verseny legjobbja egy szabadon választott Mangafan mangával gazdagodik!

Workshop
Új kezdeményezésünkben a rajz iránt érdeklődők kaphatnak tippeket, sajátíthatnak el trükköket rajzolóinktól, vagy más szakképzett grafikusoktól. A workshop részletei (téma, szükséges kellékek, felszerelés, stb.) szerda este (január 5.) tesszük közzé honlapunkon és a Facebook profilunkon.

Társas-, kártya- és szerepjáték lehetőség
A klub számos lehetőséget nyújt a fenti játékokra. Jó néhány társasjáték és pár szabadon használható TCG lap is várja a szórakozni vágyókat. Természetesen lehetőség van saját játékot és paklit is hozni, hátha akad ellenfél. Szerepjátékok terén picit más a helyzet. Célszerű kész partyval érkezni és lebeszélni egy mesélővel is a dolgot, mivel hely van, eszközök is, de sajnos mesélőket még nem gyártunk.
FIGYELEM! A rendezvényen résztvevőknek hozzá kell járulniuk a hely fenntartási költségeihez, ami egy jelképes (300ft) összeget jelent.

Cím + ODAJUTÁS:
Budatest VII. ker. Alsó erdősor utca 3.
A klub a Blaha Lujza tér és a Keleti pu. közt található, így egyszerű megközelíteni.
HA a Blaha felől érkezel:
A Keleti felé haladva bal oldalt a negyedik utca a jó irány. Ha meglátod messziről az OTTHON feliratot, akkor a következő sarkon fordulj balra és máris megérkeztél.
HA a Keleti felől jössz:
A Blaha felé haladva a jobbról második utca a célállomás. A fejed felett lebegő, hatalmas OTTHON feliratú ház előtti sarkon fordulj be, és meg is érkeztél.

Mindenkit szeretettel vár:
Lonewolf és a meet stábja