animekari.png

Ugyan vége a Mondoconnak és az EuroCosplaynek, de a 2010-es évnek még koránt sincs.  Aki idén még szeretne beöltözve bulizni vagy versenyezni, annak az alábbi lehetőségeket tudjuk ajánlani:

– Meido Fesztivál (Moonlight Meido, november 20):
A fesztivál keretein belül rendezünk egy kisebb, de nagyon hangulatos cosplayversenyt. Mivel a színpad kicsi, így nehezen fér el rajta 2-3 embernél több, de pont ez lesz a kihívás, hiszen a lényeg, hogy szórakoztasd a közönséget minél jobban! Persze lesz sima craft, szinte megkötések nélkül. A már versenyeztetett ruhákkal is lehet indulni, és lehet bármilyen stílusban, amig az japánhoz kötődik (anime, manga, jrpg, visual kei, streetfashion, stb). A performance-ra jelentkezők feladata az lesz, hogy minél inkább kihasználják a kis színpad lehetőségeit. Tipp: fokozottan várjuk az önjelölt "Stand-up" jelölteket, ha úgy érzed, hogy jó a dumád, szépen énekelsz, bűvészkedsz vagy profin tudsz eljátszani egy anime karaktert, akkor ne fogd vissza magad, jelentkezz!
A versenyregisztáció a helyszínen lesz!

– Animekarácsony & Hungarocomix (Millenáris, Jövő háza, december 18)

A Holdfényteam, Mangafan és az MKSZ közös projektje. Itt szabadon engedhetitek cosplayes vágyaitokat, hiszen az anime és manga már nem lesz korlát. Pókember, Darth Vader és Naruto egyhelyen! Itt lesz az év utolsó cosplayversenye is, a nyári Holdfénycon szabályzata alapján, vagyis külön kategóriában indulnak az Anime/Cartoon (pl. Disney) jelmezek, a Sci-fi és Fantasy kosztümök és ezúttal is lesz "Original" ahol a saját magad tervezte ruhákkal indulhattok. Pontos versenykiírás a napokban a cosplay.hu-n és a rendezvény honlapjain! Ezt nem szabad kihagyni senkinek! 🙂

Ha kérdésetek van akkor gyertek el november 6-án a Moonlight Meidoba, ahol a szervezők 16.00-tól minden kérdésetekre válaszolnak, vagy az info*kukac*cosplay.hu vagy a cosplay*kukac*mondocon.hu emailcímen érdeklődjetek!