Végre sikerült megtartanunk az első fotózásunkat április 17-én. Az időjárásjelentés miatt izgultunk is rendesen, mivel elég cudar időt jósoltak délutánra.

Amilyen gyorsan csak lehetett, összeszedtük magunkat. Miért is ne, pont az indulás pillanatában kezdett el csöpögni az eső. Ebből kifolyólag a két tihanyi helyszínt áttettük egy későbbi időpontra – és másik cosplayhez. Az eső végett az első helyszínnek a Malom-völgyet választottuk. Rengeteg szuper fotót készítettünk itt. KinderMaffia – ahhoz képest, hogy első cosplaye és fotózása volt – nagyot alakított.

A második és egyben utolsó helyszín a Papsoka templomrom volt. Itt már sajnos sietnünk kellett a fotózással, mert az épület sajnos semmi védelmet nem nyújtott az egyre csak erősödő eső ellen. Sajnáltuk, mert ha valahol, hát itt is lehetett jó képeket készíteni.

Nagy élmény volt mindhármunk számára és bízunk, benne, hogy lassan már nemcsak hölgytagjaink, de a kollégaúr is cosplayerileg csatlakozni tud hozzánk, mert alkotóként már bizonyított. 🙂

A fotózásról készült közös képeket itt találjátok:

Star Ocean Second Evolution Photoshoot

Az egyéni képeket pedig a két hölgyemény galériáiban láthatjátok:

Rena Lanford ~ KinderMaffia-Cosplay

Celine Jules ~ Dead-Rose-Gardener Celes