Sziasztok Cosplayesek!

Első körben szeretnénk megköszönni a Cosplay.hu csapatának ezt a megjelenési lehetőséget. Másodikban pedig megnyugtatnék mindenkit, hogy nem egy tévedésről van szó, és semmilyen agymosásnak nem vetettük alá az oldal szerkesztőit, hogy ide kerülhessünk.

De mi is ez a Periflex Magyarország?
Csapatunk nem más, mint a Periflex nevű német cég magyar nyelvű hírcsatornája. Ez a fiatalos lendületű, dinamikus vállalat elsősorban Baden-Württemberg területén foglalkozik munkaerő-piaci elhelyezéssel. Ez alapvetően egy szép dolog, de ettől még nem lenne különleges. Ami azzá teszi, hogy előszeretettel foglalkoztat magyar munkavállalókat, ami honfitársaink számára egészen új lehetőségeket nyit meg.

De hogy jöttök TI a képbe?

Mivel a magyar részleg online menedzsmentjének 2/3-a az anime, gamer, cosplay szubkultúrából került ki, így érthető módon segítséget próbálunk nyújtani a hozzánk hasonló érdeklődésű fiataloknak (is).

Ha tartósan szeretnél Németországban dolgozni, vagy csak szeretnél végre normális pénzt keresni pár hónap idénymunkával, hogy könnyedén megvalósíthasd a legújabb cp tervedet, akkor kattints ránk és lájkolj minket a Facebookon. Ezzel tulajdonképpen nem teszel mást, mint a szobádba rendeled legfrissebb állásajánlatainkat, valamint korrekten tájékozódhatsz a kinti helyzetről, lehetőségekről hírek és beszámolók formájában.

Csak korrekten!

A németországi munka nem csodaszer. Nem leszel egyik napról a másikra milliárdos és bizony meg kell felelni az elvárásoknak, bírni kell az igen kemény tempót és németes (japános) munkamorált. Azoknak a meséknek nem érdemes bedőlni, ahol könnyű és gyors pénzt ígérnek szinte nulla munkáért. Ez errefelé nem jellemző. A pénzért bizony itt is meg kell dolgozni, de azt tapasztalatból mondhatjuk, hogy ez sokkal könnyebb, ha emberhez méltó környezetben-, korrekt feljebbvalókkal- és világos feltételek mellett teszed.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy cégünk kizárólag felnőtteknek tud munkát biztosítani, tehát 18 éves kor alatt sajnos nem.

Amiben csapatunk segítségedre lesz:

  • Megtalálni a céljaid eléréséhez megfelelő munkát.
  • Szállás biztosítása, mire érkezel.
  • Német bankszámla megnyitása. (Kötelező a munkavállaláshoz.)
  • Betegbiztosítás (német „TB kártya”) ügyintézése. (Ez is kötelező.)
  • Német lakcím bejelentése. (Ez is kötelező az itt-tartózkodáshoz.)
  • Szükség esetén baráti tanácsok.

 Hogy érheted ezt el:
Lájkold a Periflex Magyarország profilját (https://www.facebook.com/periflexhungary) és maradj is rajtunk.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődésed, akkor akár harcba is szállhatsz első nyereményjátékunkban az iPod nanóért.

Katt a linkre: https://www.facebook.com/ipodnano

 Nagyon köszönjük a figyelmedet és hajrá a következő Conon!

 Üdvözlettel:

a Periflex Magyarország csapata