Közeleg a nyár, de a cosplayesek és a gamerek nem henyélnek, két hét múlva ugyanis itt a LoLfoglalás döntője Budapesten, melyet a  „League of Legends magyar megnyitóünnepség” nevű rendezvényen ti is élőben szurkolhattok végig!

League of Legends rajongóknak a rendezvény nem csak az első Riot Games által rendezett magyar verseny döntője miatt kihagyhatatlan, hanem mert már a bejáratnál minden résztvevő egy LoL ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, mely többek között egy-egy Teemo sapkát és Ziggs bombát is tartalmaz. Emelett pedig nap közben is rengeteg LoL-os ajándék vár a látogatókra!

Természetesen egy ilyen rendezvényen cosplayesekből sem lehet hiány! A cosplay.hu jóvoltából a látogatók találkozhatnak a Riot Games játékának legszexisebb, legfélelmetesebb és legravaszabb női karaktereivel. Ha mindig is arra vágytál, hogy elbűvöljön Ahri, őrületbe kergessen Jinx, és nem félsz Caitlyn csapdáitól vagy Ashe jégnyilaitól sem, akkor gyere el június 21-én a SMYA csarnokba, és fotózkodj velük egész nap!

Információk:

League of Legends magyar megnyitóünnepség
LoLfoglalás döntő
Időpont: 2014. június 21., szombat
Kapunyitás: 11:00
Helyszín: SYMA rendezvényközpont, Budapest
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Belépő: 2000,- Ft
Jegyelővétel: ezen a linken

Ebben a galériában egy kis ízelítőt találhatsz a rendezvényen részt vevő cosplayesekről: