mondocon.jpg

A MondoCon egy őszi animés buli, benne minden jóval, amit a conokban szeretünk, és mellette jónéhány újítással. A cosplay, vetítések, AMV-k, karaoke és társaik mellett szervezünk seiyuu-felolvasós fanfic-versenyt, Mondo-eseményeket, tömegkvízt és sok meglepi-programot. Mindezt a Hungexpo-n, amit nagy zöld pázsit vesz körbe, ahol lehet fotózni, performálni, vagy csak szimplán heverészni és olvasgatni.

A helyszín: Hungexpo K épülete. A cím: 1101 Budapest, Expo tér, 1-es kapu. (Az Expo hotel mellett van a bejárat.)
A Belépő ára: 1800 Ft (A MangaFan pultjánál levásárolható a belépő árának fele, vagyis 900Ft!)
A jegyek átvétele: 9.00
A nyitás kezdete: 10.00
A zárás: 19.00

Jegyek kaphatóak az alábbi helyeken:

AnimeLand

Deltavision

Holdfény Fantasy

Sakurazaka

Trillian CMA

Nagyszínpad programja (a változás jogát fenntartjuk):

10:30 Megnyitó
12:00 Mondo-AnimeStars kötélhúzás
13:00 Veterán cosplayer műsor
14:00 Tömegkvíz
15:00 Helyben nevezős cosplay verseny (nevezés 14:00-ig)
17:00 Seiyuu fanfiction felolvasás
18:00 Eredményhírdetés

Ezen kívül cosplay performance-ek, AMVk és cosplayes videók egész nap!

Cosplay

Természetesen lesz cosplay is. A helyszínen lehet jelentkezni a cosplayversenyre, melynek menete hasonló lesz mint a Matsuri napon megrendezett kimonóverseny.

– Bármilyen (nem feltétlenül új készítésű!) ruhában jelentkezhetsz, azzal is amivel esetleg már indultál régebben!


– Értékes díjakért megy a verseny


– A versenyzők felvonulnak a színpadra zenére, megmutatják magukat a közönségnek (
beszélni a színpadon továbbra sem kell, de nyugodtan produkálhatod magadat egy fél percig, hogy megnyerd a közönséget)
– A zenéket a helyszínen lehet egy listából kiválasztani (megpróbáljuk a héten azért publikálni őket a nagyon kíváncsiaknak ^_^), DE aki szeretne saját zenét az elküldheti az info*kukac*cosplay.hu-ra vagy végső esetben a helyszínen a jelentkezésekor leadhatja (pendrive-on pl.) az alábbi megkötésekkel:

        – Maximum 1 perces lehet a zene, csak és kizárólag mp3 formátumban
        – A zenéket nem áll módunkban ellenőrizni, ha hibás akkor hibás…
        – A file neve tartalmazza a versenyző valódi nevét (pl. "kovacs.istvan.mp3")


– Közönség választja ki a 3 legjobbat, de megfelelő számú jelentkezés esetén a szervezők is kioszthatnak díjat!

Továbbá várjuk olyan performance-osok jelentkezését akik tét nélkül, csak maguk és a közönség szórakoztatására fellépnének. Akár olyan előadással is ami már egyszer volt AnimeCon-on. Lényeg, hogy legyen minőségi (ne helyben rögtönözz! ^_^). Jelentkezni az info*kukac*cosplay.hu címen lehet legkésőbb Október 14-ig!

Természetesen lesz Karaoke (miniversennyekkel), Kvíz, AMV-k, Animax vetítés, Előadások, Mangavásár (minden mennyiségben), remélhetőleg nagy tömeg és hasonlók.

Fanfictionverseny és seiyuu-performance

Megesett már veled, hogy továbbgondoltad kedvenc animesorozatod, elmerengtél rajta, hogyan gondolkodhatnak a szereplői? Esetleg már a bőrükbe is bújtál, és leírtad a barátaidnak, hogy a te képzeletedben, hogy viselkednek? De olyan csak nem volt még, hogy a karakter megelevenedett, s ő maga mesélte el neked a történeted! Nem, ez teljesen lehetetlen… Vagy mégsem? A MondoConon nem lesz az! Közkedvelt animék magyar szinkronhangjai fognak ugyanis ellátogatni, így akár a te írásod is elhangozhat.
Hogy mit kell ehhez tenned? Nincs más dolgod, mint nevezni a MondoCon fanfictionversenyén, s ha a te műved is a legjobbak közé kerül, viszont fogod hallani, méghozzá a főszereplőd szájából! Mielőtt azonban tollat ragadnál, kérlek, olvasd át alaposan a szabályokat a MondoCon fórumán !

MangaFan és Elemental Media akciók
– 3-at fizetsz, 4-et vihetsz akció Bármely 4 termékből a legolcsóbbat ingyen kapod! Például 3 manga mellé választhatsz egy negyediket, vagy egy DVD-t, Mondót, fancuccot – ami tetszik!
– Ajándék táska Minden manga, DVD vagy fancucc mellé adunk egy ajándék animés táskát, hogy legyen miben hurcolnod a lútot!