cphuparty_2012_06.jpg

2012 június 16-án 15:00-tól a Gólem Művekben ismét Cosplay.hu Party-t rendezünk! Szeretettel várunk minden cosplayest és érdeklődőt, akik szívesen eltöltenének egy délutánt más cosplayesek társaságában egy tea vagy forró csoki mellett.
– Ismét jelen lesznek a cosplayverseny és a Mondoconok szervezői is, akiktől ezúttal is szabadon kérdezhettek.
– Mindenki aki beöltözik a partin, részt vehet az esti tombolán, ahol három darab ingyenjegyet sorsolunk ki a júliusi Mondocon-ra.
– A Tavaszi Mondocon Fotópályázatának díjátadása
– Itt tartjuk meg a CosplayTV következő epizódjainak a felvételeit, gyertek el minél többen és meséljetek nekünk a cosplayes vagy conos élményeitekről a kamera előtt!
– Helyben jelentkezős mini cosplayverseny is lesz
– Fotózások, Just Dance, vetítések és még pár meglepetés…

Újdonság: Szeretsz színpadon vagy kamerák előtt szerepelni? Úgy érzed, hogy jó a beszélőkéd? Szeretnél a CosplayTV egyik műsorvezetője lenni? Vagy esetleg a Mondoconon a színpadon konferálni? Ha a válaszod igen, akkor gyere el a Cosplay.hu Party-ra a Gólem Művekbe június 16-án és mutasd be nekünk, hogy mit tudsz. Állj be a kamera elé, interjúvold meg Yurikót vagy bármelyik cosplayest (össze is beszélhettek előtte). Konferálj fel nekünk egy kitalált Mondoconos programot mikrofonnal a kezedben! Cosplaybe beöltözni nem kötelező, de ne legyél szakadt, viszont legyél legalább 18 éves és ismerd legalább alapszinten a hazai cosplayes és conos világot! Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk! A legjobb próbavideókat (természetesen beleegyezéssel) leközöljük a CosplayTV-ben is!

A belépő 500Ft ami 100%-ban levásárolható!
Helyszín: Gólem Művek (1077 Budapest Rózsa utca 15.)
Nyitás: 15:00
Zárás: 20:00