Csapatunk idén 2 éve alakult, amikor is egy videó forgatás kapcsán 5 Trónok harca rajongó cosplayes lány egymásra talált. Mivel nagyon jól éreztük magunkat együtt, és láttuk, hogy nagy a sorozat cosplayes és civil rajongó tábora és sokan fordulnak meg a rendezvényeken, ezért megalakítottuk a csapatot.

Szerettük volna összefogni az itthoni Trónok Harca cosplayeseket és egy családias, jó hangulatú klubot alkotni együtt, és azt kell hogy mondjam tényleg jó társoság alakult ki, ami mostanra már 17 főt számlál.

Bár a tagfelvételnél az is szempont, hogy nem szerettünk volna egy karakterből kettőt a csapatban, de ettől függetlenül mindenkinek aki megkeres minket vagy odajönnek hozzánk rendezvényeken nagyon örülünk, hiszen pont ez a lényeg, hogy van egy közös „szenvedélyünk” ami összeköt minket, és általában aki nagyon szeretne csatlakozni, azzal mindig kitalálunk valami megoldást.

Célunk minél több színvonalas és hiteles jelmezt és replikát a sorozat tárgyaiból elkészíteni, amivel élményt nyújthatunk a többi rajongónak. A különböző rendezvényeken való megjelenéseinket is egyre jobban szeretnénk fejleszteni izgalmas programokkal, hogy a Trónok harca rajongók is mindig találjanak maguknak egy kis sarkot ahol jó élményekben lehet részük.

A tagfelvétel a hiányzó karakterekből állandó, további információt erről vagy a megjelenéseinkről itt találhattok:
https://www.facebook.com/cosplayersoficeandfire/