A Bosszúállók Magyarországi Cosplay Klubja 2016. május 7-én jelent meg a köztudatba a Corvin moziban tartott Marvel hétvégén, mely otthont adott a 2 napon át tartó Amerika kapitány: Polgárháború premieres rendezvénynek. Csapatunk a megalakulást megelőzően az 5 alapítótag 2015 őszén találkozott először, majd tavasszal többen csatlakoztak, aminek sikerét látva letettük az alapkövet, s Sólyomszemtől Tony Stark-ig, Fekete özvegytől Lokiig és Thor-ig, Amerika kapitányig (s még sorolhatnánk) megalakult a magyarországi Bosszúállók első cosplayes csapata.

A klub célja elsősorban a con-os rendezvényeken való megjelenés, a közönség s önmagunk szórakoztatása, s emellett a karitatív tevékenységet is megfogalmaztunk elindulásunkkor, míg egyéni céljaink természetesen a karakterek minél jobban hű átadása az emberek felé.

Azóta rengeteg rendezvényen megjelentünk mind előadás, mind pultozás, vagyis kiállítás tekintetében, ahol a kedves látogatókat, esetleg rajongókat sok szeretettel várjuk mindig különböző programokkal, esetleg közös fotózásra, beszélgetésre.

A következő években nagy tervekkel készülünk, mikkel feltörekedni vágyunk még jobban az átlag emberek és a cosplayes társadalom szívébe, mert szeretve lenni a legjobb dolog, s a szuperhősök azok, akik a legjobban, a legtöbbet tudnak tenni ennek érdekében.

„Mert ha a Földet nem is védhetjük meg, de tuti hogy bosszút állunk!”

Facebook: https://www.facebook.com/BosszuallokMagyarorszagiCosplayKlubja
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSqvMa0wkfoDK0c4FQB_HsQ