kf_header2.jpg

fesztivalplakat_03_small2.jpgA magyar képregény ünnepe – ahol külföldi vendégekkel, magyar alkotókkal, számos programmal és szórakozási lehetőséggel, díjátadókkal várják és fogadják a több mint 1000 érdeklődőt – kiváló alkalom, hogy megmutasd magad.

2012-ben Lengyelországból érkeznek nemzetközi meghívott művészek, ugyanakkor a rendezvényen jelen lesz a hazai alkotói közösségek színe-java is. A népszerű Comic Battle mellett konzolok és egyéb játékok állnak az érdeklődők rendelkezésére. Minden évben ezen a rendezvényen kerül kiosztásra az Alfabéta-díj, amely az elmúlt esztendő legjobb magyar képregényeinek járó szakmai elismerés, valamint először adják át a Korcsmáros Pál-díjat is a tavalyi év legkiemelkedőbb alkotójának. Több mint ezer résztvevővel a legrangosabb magyar képregényes esemény a fesztivál, melyre hívunk és várunk minden cosplayest!

Jelentkezz a Cosplay.hu-n! Öltözz be valamelyik képregény, anime, film vagy játék szereplőjének és gyere be ingyen, VIP vendégként! Jelentkezni lehet május 10. 22.00-ig.

Betöltés…

kf_footer2.jpg