Photoshoot: Altera – Attila the Hun (Fate/Grand Series – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)

A Fate/Grand szériákból egy másik személyes kedvencem Altera lett, akinek a szobalány skinje tetszett meg leginkább. Én nem teljesen az eredetit készítettem el, hiszen ott hosszú szoknyával és köténnyel van ábrázolva. ^_^

Photoshoot: Kirito (Sword Art Online/GGO – Klepth)

Az egyik első animém volt a SAO és amikor először megláttam Kirito Gun Gale Online kinézetét, eldöntöttem meg is csinálom. Akkor 14 éves voltam és egy mai szemmel borzalmas jelmezt hoztam össze, de túlságosan szeretem ezt a fandomot ahhoz, hogy így hagyjam az emléket ígyhát elkészítettem újra ezt a cosplayt és bár Asuna nem jöhetett velem, így is élvezetes fotózás volt.

Photoshoot: Ereshkigal (Fate/Grand Order – Nity)

Mivel Ereshkigal az egyik kedvencem a Fate univerzumban nagyon szerettem volna egy Valentin Napi fotózást is^^
Utolsó pillanatban sikerült összehoznunk, nekem ismét mind a kedvencem lett ^^

Photoshoot: Yumeko Jabami (Kakegurui – 3velynn)

Még nem volt alkalmam fotózásra vinni a Yumeko cosplayem, de már szerettem volna pár jobb képet, így hát összedobtam az otthoni ministúdiómat és elkészült ez a 4 kép~ Cosplayes: Tóth Evelin – 3velynn Fotós: Tóth Evelin Forrás / fandom: Kakegurui Karakter: Yumeko Jabami Támogatói oldal: https://ko-fi.com/3velynn

Photoshoot: Hatsune Miku (Vocaloid – Klepth)

Idén valentín napra szerettem volna végre egy igazán Mikus sorozatot, és úgy érzem sikerült a lehető legédesebb képeket kihozni magamból. Boldog Valentín napot mindenkinek!

Photoshoot: Prestige KDA Ahri (League of Legends – Purplepastelchalk)

A fotózást egy cosplayes csoportban hoztuk össze, korábban nem ismertük még egymást. Ennek ellenére egy nagyon jól sikerült shoot lett, sok jó képpel, ebből hozunk most párat, melyet közösen választottunk ki.

Photoshoot: Tamamo no Mae, school ver. (Fate/Grand Order – Nity)

Ez volt az első közös fotózásunk Ágival, még az ősszel ^^ Már akkor megtaláltuk az összhangot és szerintem sikerült nagyon vidám, rókás képeket készíteni 🙂

Photoshoot: Elementalist Lux (League of Legends – Kitsudere Cosplay)

Régóta terveztük ezt a fotózást Norbival, így nagyon örültem amikor végre összehoztuk. A végeredménnyel pedig 100%-ig elégedett vagyok :3

Photoshoot: Okita, christmas ver. (Fate/Grand Order – Nity)

Kicsit megkésve, de meghoztam a karácsonyi témámat 🙂 Okita az egyik kedvencem a Fate univerzumban, ezért, amikor megláttam róla egy karácsonyi fanartot, rögtön tudtam, hogy el fogom készíteni a ruhát ^^

Photoshoot: Shin & Noi (Dorohedoro – Tenshi & Kumori)

A Dorohedoro animéből Shin és Noi párosa első látásra szerelem lett mindkettőnknek! Mindenképpen megakartuk őket csinálni és nagyon örülünk, hogy szerintünk ilyen jól sikerült! Nem a legpopulárisabb anime, az igaz, de az ilyen cosplay-eket még is sokkal közelebb érezzük magunkat.

Photoshoot: Sylveon (Pokemon – Klepth)

Még tavaly Valentín napra szántuk ezt a photoshootot, hiszen Eevee akkor válik Sylveonná, ha elég szeretetet és törődést kapott. Szóval maga a megtestesült szeretet, remélem mások is szeretik majd őt.

Photoshoot: Kasumi Yoshizawa (Persona 5 Royal – Roromiya Ruka)

Ez volt az első alkalom, hogy fotósként voltam jelen egy fotózáson és nem cosplayerként. Nagyon örülök, hogy Ruka volt az első akiről képeket készíthettem ❤

Photoshoot: Pramanix (Arknights – Yunie)

Bár 2020 olyan volt amilyen számomra ez volt az első olyan év amikor egy szép téli cosplayt sikerült megvalósítani. Tavaly kezdtem el az Arknightssal játszani ahol hamar kedvencem lett Pramanix így nem volt kérdéses hogy ki lesz az első, akit teljesen cosplayezek.

Photoshoot: Nyuszi 2B és A2 (NieR: Automata – Kitsudere, Fairydevil)

Ez volt Fairydevillel az első közös fotózásunk, úgyszintén Rékával is. Nagyon jól éreztük magunkat, habár a helyszín eléggé megnehezítette a munkát, nem olyan volt mint amire számítottunk. De Réka ebből is kihozta a maximumot és nagyon jó képek születtek :3

Photoshoot: 2B & 9S (Nier: Automata – Zoe & Sunny)

A Nier: Automata a mai napig a kedvenc játékaink közé tartozik ezért régi vágyunk volt megvalósítani a karaktereket is egy fotózás keretein belül amihez a Csepel műveket és a Margitszigeti romokat látogattuk meg.

Photoshoot: Triss Merigold (The Witcher 3 – Suisen)

Líviával már fotóztam egyszer, akkor is nagyon élveztem a közös munkát és amikor megláttam, hogy van Triss cosplay-e, rögtön tudtam, hogy szeretnék róla egy fotósorozatot. Mindenképpen őszi környezetben képzeltem el a fotózást, így megvártuk, hogy a táj is őszies legyen. Végül november utolsó napsugarait kihasználva összehoztuk a fotózást, ahol gyönyörű fényeink voltak. Cosplayes: Horváth Lívia […]

Photoshoot: Trader (Darkwood – Artemiev)

A Darkwood nevű lengyel túlélőhorror olyan mély benyomást hagyott bennem, hogy muszáj volt életre keltenem az egyik fő karaktert, Tradert, aki a főhős mondhatni “jobbik fele”.

Photoshoot: Yashiro Nene és Kizuna Ai (Karácsonyi etap – Ayume Kiraima)

Ez a photoshoot két részből áll, mivel egy 4 órás fotózásba sűrítettük bele a két karácsonyi témás elképzelésemet, miközben párhuzamosan még 2 fotózás is zajlott a mi kis csapatunkkal.

Photoshoot: Cindy Aurum (Final Fantasy XV – Heniko)

Már régen terveztem fotóztatni a karaktert és Tominak is kapóra jött a karakter egy saját projektjéhez. Nagyszerű volt a közös munka bár nem első alkalommal dolgoztunk már együtt.

Photoshoot: Aloy (Horizon: Zero Dawn – Swords&blueberries creatives)

A cosplay még két évvel ezelőtt készült, a fegyvert idén készítettem el hozzá, így ideje volt egy fotózásnak. Tavasszal, késő délután fotóztunk, passzoló fények mellett, egy helyszínen ami hasonlóan néz ki a játékhoz. Nagyon szeretem a képeket, amiket alkottunk, remélem nektek is tetszeni fognak 🙂

Photoshoot: Triss Merigold (The Witcher – Pocketwraith)

Tavaly nagy örömmel álltam neki ennek a cosplaynek, mielőtt még kijött volna a várva várt Witcher sorozat. Örömmel láttam, mennyire reneszánszát éli az egyik legkedveltebb témám, így igyekeztem a lehető legjobban életre kelteni Triss Merigoldot a The Witcher 2 – Assasins of Kingsből, ebben pedig Tomi s a fotózási tehetsége segítségemre voltak.

Photoshoot: Sonoda Umi (Love Live! – Klepth)

Régóta imádom a Love Live részletgazdag idol ruháit, most karácsonykor pedig végre el is készíthettem az első ilyen cosplayemet, annyi pici részlettel amennyi csak belefért. Remélem elég ünnepélyes lett a fotózásunk és sikerül egy két ember arcára mosolyt csalnunk. Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Photoshoot: Valerie (Original – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)

Már 1-2 éve latolgattam,hogy szeretnék egy vampire nurse fotózást. Tavaly kreáltam egy vámpír oc-t, Valeriet,őt vettem alapul a Nurse koncepcióhoz is. Szerintem baromi dögös lett ez a sorozat, nagyon boldog vagyok hogy minden ennyire tökéletesen sikerült (≧▽≦)

Photoshoot: Mary Bloodbath skin (Identity V – Puffancs)

Fertődi Eszterházy kastély udvarán készültek a képek 🙂

Photoshoot: Harley és Joker (DC Universe – Wektorgraphic, Daniella Németi)

2 Joker és Harle fotózásom is volt a nyáron, az egyik projekthez én kerestem Harley-t, a másiknál meg Daniella keresett Jokert. Hát megtalált, és ez lett belőle. Daniella is akkora Harley mániás, mint én Joker, jól összeillettünk a képekre, de még lehetne tovább fokozni, talán jövőre 🙂

Photoshoot: Sith Togruta (Star Wars -Original – Reikocakes)

A Star Wars univerzum mindig nagyon közel állt a szívemhez, így régóta szerettem volna már egy original cosplayt összehozni belőle. Szerencsére idén elkészült a cosplay és egy szuper fotózást is sikerült összehozni. Helyszínnek a Remete Barlangot választottuk, ahova bár elég kalandos volt felmászni, tökéletes hangulatot biztosított a képeknek.

Photoshoot: Sugarskull (Original – Lina-chan)

A képek hangulatával szeretnénk felidézni a nyár utolsó sugarait, mielőtt beköszönt az ősz és az elmúlás.

Photoshoot: Mandalorian – Din Djarin (Star Wars: Mandalorian – Swords&blueberries creatives)

Amikor 2019 végén először megjelent a Mandalorian sorozat, kb a második epizód után biztos voltam benne hogy én ebből cosplayezni szeretnék.

Photoshoot: Pool Party Ahri (League of Legends – Kitsudere)

Ez volt az első fürdőruhás cosplayes fotózásom, és habár az időjárás miatt egy benti helyszínen kellett megcsinálnunk, szerintem nagyon jól hoztuk a nyári hangulatot.

Photoshoot: 108Arrows (Toth Amptish, Lovas Fejedelem, Doro)

A történet főhőse Sophiel, egy fiatal angyallány, aki égi társaival alászáll, hogy szem beszálljon a Földön élő Sötét Angyalokkal. A háború könyörtelensége mellett a lánynak létezése során első ízben szembe kell néznie az emberi test korlátaival, miközben szerelmes lesz legádázabb ellenségébe, az angyalvezér Elijahba, aki történetesen a halálát akarja..

Photoshoot: Velma Dinkley, Freddy Krueger, Jason (Scooby-Doo, Horror filmek – Tenshi & Kumori)

Készítettünk Halloween-re egy kis fotósorozatot, először dolgoztunk füstgéppel és elég sokat szerencsétlenkedtünk, főleg az közös képeknél, de nekünk tetszik a végeredmény, ezért gondoltuk “publikáljuk” itt is!

Photoshoot: Jeanne D’Arc maid verzió (Fate Grand Order – Ayume Kiraima)

Egy új photoshoot-ot szeretnék bemutatni nektek, ahol a FGO egyik karaktereként; Jeanne D’Arc-ot volt lehetőségem cosplay modellként magamra öltenem.

Photoshoot: 2B & 9S (NieR Automata – Ljudmila Cosplay & Meriel)

Már régóta szerettem volna egy duett fotózást ebből a fandomból és nagyon örülök, hogy sikerült végül megvalósítani. 🙂

Photoshoot: Hanayo Koizumi (Love Live! School Idol Project – Aries)

A fotózást a Margit-szigeten található rózsa és japán kertben ejtettük meg. A jelmez lassan 2 éve meg volt, de mindig közbe jött valami, amiért nem tudtuk hamarabb megvalósítani ezt a fotózást. Nagyon örülök, hogy idén sikerült.

Photoshoot: Zelda (The Legend of Zelda – Happy Fun Cosplay)

Megtetszett Zelda leveles koronája és vállpáncélja, így azokat készítettem el következőnek. Ezek kombinációjából született a sajátosan értelmezett Zelda karakterem. A fotózás ismét családi projekt volt.

Photoshoot: Black Lady & Serenity (Sailor Moon – Rikku & Nity)

Rikku és Nity páros fotózásához olyan helyszínt kerestünk, ami illett az általuk megformált Black Lady és Serenity karakterek időtlen szépségéhez.

Photoshoot: Edward Elric, Winry Rockbell és Envy (Fullmetal Alchemist – Nekovi, Hanami, G. Adams)

Nem rég egy általam szervezett kis cosplayes találkozón volt alkalmunk összegyűlni és elmenni egy újabb kis Fullmetal Alchemist cosplay photoshootra! Változatosság kedvéért megint a Margit-szigetre esett a választás mint helyszín, ugyanis egy nagyon sokszínű kis hely az. 😀 A shootot és a találkozót is egyaránt nagyon élveztük, hiszen szerencsénkre egy csodás fotóssal voltunk megáldva!

Photoshoot: Tamamo no Mae (Fate / Extra – Zoe)

Régóta szerettem volna egy napraforgós sorozatot Tamamoval így mikor hazalátogattunk a nyáron kaptunk az alkalmon és felkerestük a közeli Gátőrházat és a hozzá tartozó mezőt.

Photoshoot: Airi Akitsuki – School Uniform (Oni Chichi – Sweetmaniacgirl)

irinek rengeteg outfitje tervben volt, így nem volt kérdéses,hogy az iskolai egyenruhájával is megvalósítom. Eddig ez a szerelése tetszik a legjobban, annyira ártatlan, közben tudjuk,hogy mégsem az 😛

Photoshoot: Black Lady – Chibiusa (Sailor Moon – Rikku)

A Black Lady fotózáshoz mindenképpen szép környezetet akartunk keresni, ezért esett a választásunk a Studo Lightroom barokk termére, ami finom vonalaival és többnyire hófehér színvilágával kiváló kontrasztot adott a cosplay sötétebb színeihez.

Photoshoot: Bella (Original – Szmöre)

Ő itt Bella, a nekolány. Első éves az iskolában, ahová jár. Aztán egy nap az iskola fotósa felkérte hogy álljon modellt. Elmentek a helyszínre, ahol remekül érezték magukat egy kellemetlen időszak után, és a közös munkájuk gyümölcseként készültek ezek az alkotások.

Photoshoot: K/DA Akali (League of Legends – Fairydevil Cosplay)

széria egyik legérdekesebb képét “fényfestéssel” értük el: a képen látható fénycsíkok előállításához a modellnek a megbeszélt póz kitartása után be kellett mozdulnia, így kölcsönözve mozgást és dinamikát a fényképnek. Az időzítés miatt ezt az ötletet nagyon sokszor kellett elpróbálni, mire megfelelő eredményt hozott, hiszen a kitartást és a bemozdulást két másodpercbe kellett beosztani.

Photoshoot: Junko Enoshima (Danganronpa – Rikku)

Az eddigi legbonyolultabb stúdiófotózásunkat komoly helyszíni előkészület előzte meg. A kordonszalagok miatt a terem mindkét oldalára rengeteg állványt kellett elhelyeznünk, melyeket zsákokkal támasztottunk ki.

Photoshoot: Lara Croft és Sam Nishimura (Tomb Raider – Yunnie’s Coven és Saku)

Az idei év elején ingyenesen elérhetővé vált a 2013-as Tomb Raider játék. Ennek örömére több óra játék után úgy döntöttünk,hogy megelevenítjük Lara Croft és Sam Nishimura kalandjait. Reméljük tetszeni fognak a képek. 🙂

Photoshoot: Kurosawa ‘Dia’ Daiya (Love Live! Sunshine!! – Ayume Kiraima)

Cleoval régóta terveztük, hogy egy közös projekt megvalósulhasson. Így, amikor végre sikerült; nagyon izgultam. A fotózás roppant kellemesen telt, Cleo türelmes, és bár nem tudtam jól elmondani mit szeretnék, ő ennek ellenére értette és megalkotta a képzeletem.

Photoshoot: Sorrell (The Darkest Part Of The Forest / Original – Violet Riot)

Egyik kedvenc könyvem a The Darkest Part Of The Forest egyik főszereplőjének Severin Hercegnek a nővére, Sorrell, akit elátkoztak, hogy egy iszonyatos, vérszomjas szörnyeteg képében tartsa rettegésben a környéket. Az átok előtt fiatal, erős fey volt… Talán pont ilyen…

Photoshoot: Kaitou Jeanne (Kamikaze Kaitou Jeanne – Rika sama cosplay)

Egy gyerekkori vágyam vált valóra azzal hogy elkészülhetett ez a cosplay. A fotózáshoz egy félre eső elhagyatott helyet kerestünk hogy hangulatosabb legyen. Akit kirabolok drága párom, aki szívesen bevállalta az áldozat szerepet.

Photoshoot: Gandalf – női verzió (A Gyűrűk Ura – Happy Fun Cosplay)

A szerelmem családjával elmentünk egy hosszabb kirándulással összekötött fotózásra. Az volt a tervünk, hogy ha elfáradunk a túrázástól, a képek is természetesebbek lesznek.

Photoshoot: Nefimea the wood elf (Original – Roxanne Ravenwood)

Bemutatkozik az erdő három őrzője. Remélem titeket is elvarázsolnak ezek a csodálatos képek ahogy engem is.
Úgy gondolom remek fotósorozattal zártuk a nyarat a lányokkal, és sikerült a lehető legvarázslatosabban elkapni a pillanatot.

Photoshoot: Megara (Disney: Hercules – Pocketwraith)

Történetünk réges-rég az ókori Görögországban kezdődött. Egészen kicsi korom óta, a Hercules az egyik kedvenc mesém. Szerettem volna Megara bőrébe bújni egy kis időre, hiszen idén elkészítettem a cosplayét.

Photoshoot: Damien & Lumiére (Harry Potter Original – RagnarokComes & Nixu)

A Roxfort Hugrabug diákjai bevették a Budai és a Vajdahunyadi várat. A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Csaba nagyon jó képeket készített rólunk. Reméljük nektek is tetszeni fog.

Photoshoot: Tiassannan the wood elf (Original – Ljudmila)

Fantasy rajongóként elkerülhetetlen volt, hogy ne készítsek végre egy wood elf cosplayt, amihez azt hiszem sikerült az egyik legjobb helyszínt megtalálnunk.

Photoshoot: Envy (Fullmetal Alchemist – Nekovi)

Nem rég vitt bele pár barátom a Fullmetal Alchemist csodálatos fandomjába, s már az anime első pár része megtekintése után felmerült bennem, hogy igen! Én ebből valakit cosplayezni szeretnék!

Phototshoot: Frankenstein (Fate/Grand Order -Nity)

Az első közös fotózásunk Anitával ^^ Imádom Fran saber változatát, nem volt kérdés, hogy be kell szereznem a fürdőruciját és fotózni kell ^^
Megküzdöttünk az erős fénnyel, de szerintem szuper lett az eredmény ^^

Photoshoot: Airi Akitsuki (Oni ChiChi – Sweetmaniacgirl)

Aririól találtam egy Kimono body pillow fanartot, ami megihletett erre a fotózásra. Volt itthon hasonló kimonóm,és varrtam is hozzá obit, meg beszereztem egy nagyon szép legyezőt ^^

Photoshoot: Huntress, Yian Garuga armor (Monster Hunter World – Lulu)

Egyik cosplayes álmom volt, hogy elkészíthessek egy teljes páncélzatot amit megtoldottunk egy csodás helyszínnel, és így születtek ezek a fotók. Kemény munka volt, de megérte!

Photoshoot: The Plague, Dead By Daylight (Senga)

The Plague, Dead By Daylight

Photoshoot: Celaena Sardothien (Throne of Glass – Elenara)

Nagyon régóta szerettem volna egy photoshootot a példaképemmel összehozni, az egyik legerősebb női karakter számomra, akit valaha megismertem. Az egyetemi felvételihez közel a szakhoz kapcsolódás miatt összehoztunk Gáborral egy ilyen kis fotózást. Munka mellett a hangulat is baráti volt, így készült rengeteg vicces kép is. Szerencsémre a fotós (elmondása szerint) szeret cosplayeket fotózni, így még jobban kihozhattuk az első munkánkból a maximumot.

Photoshoot: Pókember (Marvel – Varga Roland)

Régóta terveztünk már egy profi Pókember fotózást, és most végre összejött. Nagyon jó élmény volt, és alig várom már a következő lehetőséget!

Photoshoot: 2B (Nier Automata – Yunie)

Nemrég lehetőségem adódott Miccostumes Plus size cosplayei közül választani egyet.. Így nem is volt kérdéses hogy nagy kedvencem 2B-t választom. Képek elkészítésére kevés időt kaptunk. Összesen 2 hetet.

Photoshoot: Shimizu Esora & Yamate Kyoko (D4DJ – Sweetmaniacgirl)

Nagyon boldog vagyok, hogy összehoztuk ezt a páros fotózást, készültek kicsit yurisabb fotók is, ami pedig nekem új még. Remélem,hogy elnyeri a tetszéseteket ez a kis sorozat ^_^

Photoshoot: Mikaela Hyakuya, Ferid Bathory, Krul Tepes (Owari No Seraph – Nekovi, Tenshi, Tomboycos)

Már nagyon régen szerettem volna ezt a régi, ám hőn szeretett cosplayemet, Mikát frissíteni. 2018 óta sok sminkes és fodrászati technikát tanultam meg, amiket már egy ideje szerettem volna beleépíteni ebbe a cosplayembe is! Ezért is szedtük újra össze csapatunkat és szerveztünk egy vadiúj shootot neki!

Photoshoot: Hatori Chise (Mahoutsukai no Yome – Klepth)

A véletlen műve, hogy rátaláltam az otthonomtól alig fél órára egy pipacs (igazából mákvirág) mezőre, és azonnal tudtam, hogy nekem ide el kell vinnem az én Chisémet, majd megmutattam drága fotósomnak aki annyit felelt, menjünk!

Photoshoot: Astolfo (Fate Grand Order – Sunny)

Szerettünk volna pár karakterhez illő képet készíteni így meglátogattuk a Budai várnegyedet , hogy megvalósítsuk az elképzelésünk.

Photoshoot: Arwen (Lord of the Rings: Return of the King – Pocketwraith)

Régi nagy vágyam volt elkészíteni Arwen csodaszép, zöld ruháját a Gyűrűk Urából. Idén tavasszal el is készültem, Tomi pedig varázslatos képeket készített, számomra teljesen életre keltve ezzel Arwent.

Photoshoot: Meliodas (Nanatsu No Taizai – Nekovi)

Nem rég úgy döntöttünk pár cosplayes társammal karöltve, hogy muszáj lesz picit kimozdulni ha már a karanténes szabályozások enyhítésre kerültek és akkor már fotózni egy jót! Meliodasról régóta szerettem volna már szép képeket és most ezt sikerült is megvalósítanom! uwu

Photoshoot: Katara és Zuko (Avatar: The Last Airbender – Mantis & Yunina)

Amellett, hogy nagyon szeretjük a karaktereket, ez a páros mindig is különleges lesz számunkra a velük megélt élmények és eredmények miatt.

Photoshoot: Miqo’te dancer (Final Fantasy XIV – Yuriko Seira)

Nagyjából fél éve már fotóztuk Narival műteremben ezt a cosplayt, de már akkor megegyeztünk hogy amint beköszönt a jó idő, mindenképpen a szabadban is szeretnénk egy fotózást. Sajnos 2020 sok szempontból sem úgy alakult mint szerettük volna, de legalább a tavasz megajándékozott minket a szép idővel. Hosszas helyszín keresgélés után sikerült elcsípnünk a tavaszi virágzás […]

Photoshoot: Momo Yaoyorozu (Boku no hero academia – Klepth)

Hosszú ideje szerettem volna egy cosplayt az animéből, de nem találtam olyan ruhát amiben jól éreztem volna magam vagy különösebben tetszene, mígnem szembejött velem a Flower Festival verzió és szerelem lett első látásra.

Photoshoot: Naruko Uzumaki (Naruto – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)

Már 2 éve hatalmas vágyam volt egy Naruto fotózás,hiszen gyerekkorom nagy animéjéről van szó. ^_^ Még 2018ban kezdtem el összerakni ezt a cosplayemet, de elég kiforratlan volt sajnos.

Photoshoot: Ereshkigal (Fate/Grand Order – Nity)

Nagyon jól éreztük magunkat, szerintem a stúdió is tökéletesen passzolt maid Ereshkigalhoz. Rögtön utána egy Ram és Rem (Re:Zero) páros fotózásunk volt Kuroval, és ha már úgyis ott voltunk csináltunk egy pár maid crossover képet is ^^

Photoshoot: Batgirl (Batman: Arkham Knight – Puffancs)

Egy novemberi hétvégén készültek a képek. Talán nálunk jobban csak az arra elhaladó munkások élvezték a fotózást 😀

Photoshoot: Kirishima Eijirou (Boku no Hero Academia – Violet Riot)

Első komoly cosplayem megörökítése. A helyszínt imádtam, nagyon jól kihozta a karaktert.

Photoshoot: Zealot (StarCraft II Legacy of Void – Dracke)

A képeket még 2019.júliusában készítettük a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban.

Photoshoot: Senko-san (Sewayaki Kitsune no Senko-san – Ichigo Daifuku)

Nagyon régóta követem Vivi munkáit és szerettem is volna vele dolgozni. Nagyon megszerettem ezt az animét és úgy gondoltam elég látványos is ahhoz, hogy fotózásra vigyük.