Photoshoot: Sorrell (The Darkest Part Of The Forest / Original – Violet Riot)

Egyik kedvenc könyvem a The Darkest Part Of The Forest egyik főszereplőjének Severin Hercegnek a nővére, Sorrell, akit elátkoztak, hogy egy iszonyatos, vérszomjas szörnyeteg képében tartsa rettegésben a környéket. Az átok előtt fiatal, erős fey volt… Talán pont ilyen…

Photoshoot: Kaitou Jeanne (Kamikaze Kaitou Jeanne – Rika sama cosplay)

Egy gyerekkori vágyam vált valóra azzal hogy elkészülhetett ez a cosplay. A fotózáshoz egy félre eső elhagyatott helyet kerestünk hogy hangulatosabb legyen. Akit kirabolok drága párom, aki szívesen bevállalta az áldozat szerepet.

Photoshoot: Gandalf – női verzió (A Gyűrűk Ura – Happy Fun Cosplay)

A szerelmem családjával elmentünk egy hosszabb kirándulással összekötött fotózásra. Az volt a tervünk, hogy ha elfáradunk a túrázástól, a képek is természetesebbek lesznek.

Photoshoot: Nefimea the wood elf (Original – Roxanne Ravenwood)

Bemutatkozik az erdő három őrzője. Remélem titeket is elvarázsolnak ezek a csodálatos képek ahogy engem is.
Úgy gondolom remek fotósorozattal zártuk a nyarat a lányokkal, és sikerült a lehető legvarázslatosabban elkapni a pillanatot.

Photoshoot: Megara (Disney: Hercules – Pocketwraith)

Történetünk réges-rég az ókori Görögországban kezdődött. Egészen kicsi korom óta, a Hercules az egyik kedvenc mesém. Szerettem volna Megara bőrébe bújni egy kis időre, hiszen idén elkészítettem a cosplayét.

Photoshoot: Damien & Lumiére (Harry Potter Original – RagnarokComes & Nixu)

A Roxfort Hugrabug diákjai bevették a Budai és a Vajdahunyadi várat. A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Csaba nagyon jó képeket készített rólunk. Reméljük nektek is tetszeni fog.

Photoshoot: Tiassannan the wood elf (Original – Ljudmila)

Fantasy rajongóként elkerülhetetlen volt, hogy ne készítsek végre egy wood elf cosplayt, amihez azt hiszem sikerült az egyik legjobb helyszínt megtalálnunk.

Photoshoot: Envy (Fullmetal Alchemist – Nekovi)

Nem rég vitt bele pár barátom a Fullmetal Alchemist csodálatos fandomjába, s már az anime első pár része megtekintése után felmerült bennem, hogy igen! Én ebből valakit cosplayezni szeretnék!

Phototshoot: Frankenstein (Fate/Grand Order -Nity)

Az első közös fotózásunk Anitával ^^ Imádom Fran saber változatát, nem volt kérdés, hogy be kell szereznem a fürdőruciját és fotózni kell ^^
Megküzdöttünk az erős fénnyel, de szerintem szuper lett az eredmény ^^

Photoshoot: Airi Akitsuki (Oni ChiChi – Sweetmaniacgirl)

Aririól találtam egy Kimono body pillow fanartot, ami megihletett erre a fotózásra. Volt itthon hasonló kimonóm,és varrtam is hozzá obit, meg beszereztem egy nagyon szép legyezőt ^^

Photoshoot: Huntress, Yian Garuga armor (Monster Hunter World – Lulu)

Egyik cosplayes álmom volt, hogy elkészíthessek egy teljes páncélzatot amit megtoldottunk egy csodás helyszínnel, és így születtek ezek a fotók. Kemény munka volt, de megérte!

Photoshoot: The Plague, Dead By Daylight (Senga)

The Plague, Dead By Daylight

Photoshoot: Celaena Sardothien (Throne of Glass – Elenara)

Nagyon régóta szerettem volna egy photoshootot a példaképemmel összehozni, az egyik legerősebb női karakter számomra, akit valaha megismertem. Az egyetemi felvételihez közel a szakhoz kapcsolódás miatt összehoztunk Gáborral egy ilyen kis fotózást. Munka mellett a hangulat is baráti volt, így készült rengeteg vicces kép is. Szerencsémre a fotós (elmondása szerint) szeret cosplayeket fotózni, így még jobban kihozhattuk az első munkánkból a maximumot.

Photoshoot: Pókember (Marvel – Varga Roland)

Régóta terveztünk már egy profi Pókember fotózást, és most végre összejött. Nagyon jó élmény volt, és alig várom már a következő lehetőséget!

Photoshoot: 2B (Nier Automata – Yunie)

Nemrég lehetőségem adódott Miccostumes Plus size cosplayei közül választani egyet.. Így nem is volt kérdéses hogy nagy kedvencem 2B-t választom. Képek elkészítésére kevés időt kaptunk. Összesen 2 hetet.

Photoshoot: Shimizu Esora & Yamate Kyoko (D4DJ – Sweetmaniacgirl)

Nagyon boldog vagyok, hogy összehoztuk ezt a páros fotózást, készültek kicsit yurisabb fotók is, ami pedig nekem új még. Remélem,hogy elnyeri a tetszéseteket ez a kis sorozat ^_^

Photoshoot: Mikaela Hyakuya, Ferid Bathory, Krul Tepes (Owari No Seraph – Nekovi, Tenshi, Tomboycos)

Már nagyon régen szerettem volna ezt a régi, ám hőn szeretett cosplayemet, Mikát frissíteni. 2018 óta sok sminkes és fodrászati technikát tanultam meg, amiket már egy ideje szerettem volna beleépíteni ebbe a cosplayembe is! Ezért is szedtük újra össze csapatunkat és szerveztünk egy vadiúj shootot neki!

Photoshoot: Hatori Chise (Mahoutsukai no Yome – Klepth)

A véletlen műve, hogy rátaláltam az otthonomtól alig fél órára egy pipacs (igazából mákvirág) mezőre, és azonnal tudtam, hogy nekem ide el kell vinnem az én Chisémet, majd megmutattam drága fotósomnak aki annyit felelt, menjünk!

Photoshoot: Astolfo (Fate Grand Order – Sunny)

Szerettünk volna pár karakterhez illő képet készíteni így meglátogattuk a Budai várnegyedet , hogy megvalósítsuk az elképzelésünk.

Photoshoot: Arwen (Lord of the Rings: Return of the King – Pocketwraith)

Régi nagy vágyam volt elkészíteni Arwen csodaszép, zöld ruháját a Gyűrűk Urából. Idén tavasszal el is készültem, Tomi pedig varázslatos képeket készített, számomra teljesen életre keltve ezzel Arwent.

Photoshoot: Meliodas (Nanatsu No Taizai – Nekovi)

Nem rég úgy döntöttünk pár cosplayes társammal karöltve, hogy muszáj lesz picit kimozdulni ha már a karanténes szabályozások enyhítésre kerültek és akkor már fotózni egy jót! Meliodasról régóta szerettem volna már szép képeket és most ezt sikerült is megvalósítanom! uwu

Photoshoot: Katara és Zuko (Avatar: The Last Airbender – Mantis & Yunina)

Amellett, hogy nagyon szeretjük a karaktereket, ez a páros mindig is különleges lesz számunkra a velük megélt élmények és eredmények miatt.

Photoshoot: Miqo’te dancer (Final Fantasy XIV – Yuriko Seira)

Nagyjából fél éve már fotóztuk Narival műteremben ezt a cosplayt, de már akkor megegyeztünk hogy amint beköszönt a jó idő, mindenképpen a szabadban is szeretnénk egy fotózást. Sajnos 2020 sok szempontból sem úgy alakult mint szerettük volna, de legalább a tavasz megajándékozott minket a szép idővel. Hosszas helyszín keresgélés után sikerült elcsípnünk a tavaszi virágzás […]

Photoshoot: Momo Yaoyorozu (Boku no hero academia – Klepth)

Hosszú ideje szerettem volna egy cosplayt az animéből, de nem találtam olyan ruhát amiben jól éreztem volna magam vagy különösebben tetszene, mígnem szembejött velem a Flower Festival verzió és szerelem lett első látásra.

Photoshoot: Naruko Uzumaki (Naruto – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)

Már 2 éve hatalmas vágyam volt egy Naruto fotózás,hiszen gyerekkorom nagy animéjéről van szó. ^_^ Még 2018ban kezdtem el összerakni ezt a cosplayemet, de elég kiforratlan volt sajnos.

Photoshoot: Ereshkigal (Fate/Grand Order – Nity)

Nagyon jól éreztük magunkat, szerintem a stúdió is tökéletesen passzolt maid Ereshkigalhoz. Rögtön utána egy Ram és Rem (Re:Zero) páros fotózásunk volt Kuroval, és ha már úgyis ott voltunk csináltunk egy pár maid crossover képet is ^^

Photoshoot: Batgirl (Batman: Arkham Knight – Puffancs)

Egy novemberi hétvégén készültek a képek. Talán nálunk jobban csak az arra elhaladó munkások élvezték a fotózást 😀

Photoshoot: Kirishima Eijirou (Boku no Hero Academia – Violet Riot)

Első komoly cosplayem megörökítése. A helyszínt imádtam, nagyon jól kihozta a karaktert.

Photoshoot: Zealot (StarCraft II Legacy of Void – Dracke)

A képeket még 2019.júliusában készítettük a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban.

Photoshoot: Senko-san (Sewayaki Kitsune no Senko-san – Ichigo Daifuku)

Nagyon régóta követem Vivi munkáit és szerettem is volna vele dolgozni. Nagyon megszerettem ezt az animét és úgy gondoltam elég látványos is ahhoz, hogy fotózásra vigyük.

Photoshoot: Ahri (League of Legends – Yunie)

Ahri a Lolból nagy kedvencem így még februárra (Valentin napra 😀 ) terveztem elkészíteni ezt a “menyasszonyi ruha ” szerű ötletem neki

Photoshoot: Hella Der’os (Original – Sweetmaniacgirl)

Már egy ideje tervezgettem,hogy készítenék egy kaszás-szárnyas saját démont, szóval februárban nekiláttam az elkészítésének. Mind a kasza, mind a szárny készítése új technikák elsajátítását hozta az életembe, de úgy érzem elsőre egész jól sikerültek. ^_^

Photoshoot: Spawn (Spawn – Zsikla Gergely/Kapitány)

Stúdió fotózás egyszínű háttér előtt történt, a kiváló utómunka Markó Ricsi keze munkája.

Photoshoot: Black Widow – Natasha Romanoff (Amerika Kapitány: A tél katonája – Kállai Katalin)

Ez volt az első komolyabb fotózásom, nagyon új helyzet volt, de örülök, hogy belekóstolhattam és nagyon tetszett. Remélem még lesz ilyen lehetőség, esetleg más cosplayekben is. 🙂

Photoshoot: Mitsuri (Kimetsu no Yaiba – Yunie)

Szerintem ez az a fotózás ahol életemben elsőnek lehetőségem volt egy csodás csapattal együtt dolgozni.

Photoshoot: Miqo’te dancer [Kisa Seira] (Final Fantasy XIV – Yuriko Seira)

Ezt a cosplayt egyetlen egyszer vittem versenyre, ahol a Legjobb karakterhasonlóság díjat sikerült megnyernem vele, ami tekintve hogy a saját mmorpg karakteremről van szó, külön öröm volt számomra. 🙂

Photoshoot: Joker (Injustice 2 – Wektorgraphic)

Ugyan 99%-ban fotósként tevékenykedek, rendezvényeken már találkozhattatok velem cosplayben, általában valamilyen Jokerként.
Joker az all time kedvenc karakterem, leginkább a Suicide Squad-os, de már gyerekkoromban is magamra öltöttem apukám lila zakóját zöld hajjal farsangok alkalmával.

Photoshoot: Suki (Avatar: The Last Airbender – Rhysa)

Már egy ideje szerettem volna részt venni egy cseresznyevirágos fotózáson, ami Super Studio 8, avagy Jeszmás Károly ötletének köszönhetően tavaly megvalósulhatott. Ahhoz képest, hogy a képek a Budai Várnegyedben készültek, és minden tele volt turistákkal, Károlynak sikerült olyan képeket készítenie, ahol a környező embertömegből lényegében semmi sem látszik. Azt hiszem, Suki nagyon is otthonosan érezné magát ebben a környezetben. 🙂

Photoshoot: Tohru (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon – Sakako Hinata)

Első Cosplay fotózásomon vagyok túl. Nagyon jó időt sikerült kifognunk. Piacos témát választottunk, mert úgy gondoltuk, hogy az passzol hozzá a legjobban.

Photoshoot: Academy Ahri (League of Legends – Kitsudere)

Ez volt életem első cosplayes stúdiófotózása, és már alig várom azóta a következőt! Nagyon jó volt Vivivel dolgozni, mindketten jól éreztük magunkat. Az akkor még éppen frissen elkészült Ahrimat is először viseltem.

Photoshoot: Anadil (The School for Good and Evil – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)

Körülbelül 2 éve találtam rá Soman Chainani bestseller fantasyára, a Jók és Rosszak Iskolájára. A világát kissé a Harry Potterhez tudnám hasonlítani. Anadil, a Fehér Boszorkány unokája lett az egyik kedvenc szereplőm,ezért mindenképpen szerettem volna lecosplayelni. Legtökéletesebb helyszínnek a Halászbástyát találtam hozzá. Igyekeztünk a könyv kastélyos-sötét hangulatát visszaadni. Én nagy szívvel ajánlom ezt a könyvet […]

Photoshoot: Dazai & Chuuya (Bungou Stray Dogs – Nekovi & Tomura)

Nemrég volt szerencsém kijutni egy újabb nagyszerű Fantasy Expora, amin ez alkalommal Bungou Stray Dogs cosplayben vettem pár barátommal részt!

Photoshoot: Dark magician girl (Yu Gi Oh Duel Monsters – Rika-sama)

Egy kedves ismerősömmel készültek ezek a képek. Csodaszép erdőben voltunk nagyon jó hangulat volt a fotózás alatt. Remek volt Dark magician girl-ként fotózkodni imádtam.

Photoshoot: Nero (Fate/Grand Order – Nity)

Nagyon örültem, hogy sikerült elkészíteni a ruhát és a képeket is időben és jó hosszasan áradhatott rátok a Padoru padoru ^^

Photoshoot: Chizawa Yui (Original – Sweetmaniacgirl)

Anno, mikor 15 évesen megismerkedtem a cosplay világával, Yui volt a legeslegelső cosplay ötletem,de sosem tudtam rendesen kidolgozni a karakter.

Photoshoot: Junko (Stalker X Stalker – Ayume Kiraima)

Ez a photoshoot széria egy webmanga/webtoon karakterről szól, aki kissé yandere és kissé stalker is. Pokolian szerelmes Yukioba, aki az osztálytársa, és viszonozza is az érzéseit.

Photoshoot: Duncan (Genderbend) (Total Drama Island – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)

Gyerekkori nagy kedvenc rajzfilmjeim egyike a Totál Dráma Sziget,ami a Cartoon Networkon ment. Duncan és Gwen volt a két kedvenc szereplőm. Duncan női verzióját készítettem el,amit próbáltam a karakterhez hűen megcsinálni,de közben mégis csajszis kinézettel. Remélem tetszeni fog a sorozat nektek is és kicsit visszahozza a régi nosztalgiát! ^3^

Photoshoot: Loner Stalker (S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat – Lori Grey)

Életem első cosplayes fotózása. Mivel egy posztapokaliptikus világról van szó, ezért egy elhagyatott épületet választottunk Zalaegerszegen, amelyet szándékosan nem neveznék meg.

Photoshoot: Shiba Miyuki (Mahouka koukou no rettousei – Klepth)

Kicsit megkésve, de szerettünk volna egy photoshootot karácsonyra illetve én Miyukival szerettem volna készíteni pár képet. Szóval ez a kevéske kép, ennek a két vágynak a szerelemgyereke.

Photoshoot: Uraraka, Usagi, Princess Zelda, Shiro, Yuki (Christmas – WitchGuild Cosplay)

Szerettünk volna idén egy hangulatos, Karácsonyi témájú fotósorozatot készíteni. A legtöbb karakter hétköznapi(casual) stílusban lett fotózva. 🙂
Sok különböző anime/játék karaktert cosplayeltünk, reméljük mindenki talál a számára tetszőt! 😀

Photoshoot: Tyrael (Diablo III – Telperion)

Nyár végén sort kerítettünk a Tyrael photoshootra. Szegedi lévén a Dóm, mint helyszín adta magát, tökéletesen passzolva a karakterhez és az elképzeléseinkhez.

Photoshoot: Enma Ai (Jigoku Shoujo – A pokoli lány – Szmöre)

Itt a pokol lánya jelentkezik, ami már közel hét éve vár erre a fotósorozatra. Első cosplayem, és egyben legteljesebb. Eredetileg több karaktert is számításba vettünk, nem Ai volt a cél, de ő volt késznek ígérkező, mégha egy parókaváltás is ráférne 🤔

Photoshoot: Pulsefire Caitlyn (League of legends – Klepth)

Majdnem egy éven keresztül fejlesztgetett projektem volt, különösen a fegyverem elkészítése tartott sokáig a mérete miatt, illetve mert ledet és egy mozgató szerkezetet kellett össze barkácsolni hozzá. De végül meglett maaajd a Conon el is tört az eső miatt…

Photoshoot: Tigrisliliom (Pán – Little Chameleon)

Ez volt az első fotózás amin részt vettem és Viktor nagyon sokat segített nekem alatta. Emellett nagyon hálás vagyok neki ezekért a csodákért.

Photoshoot: Yoshino (Date A Live – Nity)

Yoshino szupernagy kedvencem, ezért nem volt kérdés, hogy ebben a ruhában is kell pár kép 🙂

Photoshoot: Astrid és Lagertha (Vikings – Pocketwraith és Puffancs)

Már jó ideje szerettem volna pár közös képet Puffanccsal, mint a Vikings sorozat shieldmaidenje, Astrid. A mostani con alkalmával, sikerült összehoznunk ezt és dicsőíteni Hedeby-t! All hail Lagertha!

Photoshoot: Kikyo és Kagome (Inuyasha – Luana és Mina)

Első közös cosplayünk Mina-channal. Habár Kikyo és Kagome reinkarnációk, még is sajátunknak éreztük a karaktereket mivel testvérek vagyunk. A képeket nem hivatásos fotós készítette. Reméljük sikerült vissza adnunk a karaktereket! 😀

Photoshoot: Ethimei (Original – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)

Régóta vágytam egy igazi,démonos fotózásra, hiszen ezek a dark stílusú cosplayek nagyon közel állnak hozzám,illetve imádok démonszarvakat stb.-t craftolni (✿◠‿◠)

Photoshoot: Witch Girl (Original – Rikku)

Halloween alkalmából szerettünk volna minél hangulatosabb képeket készíteni, így sok energiát fektettünk rá, hogy a cosplay mellett a fények és kiegészítők együtt teremtsék meg a kívánt összhatást.

Photoshoot: Glack (Original – Glack)

Budaörsön készítettünk pár viking tematikájú képet. Az emberek érdekesen nézték ahogy mi beöltözve pózolgatunk egy cseh farkassal, de sokan odajöttek érdeklődni, hogy hol lesznek elérhetőek a képek, ami külön jól esett számunkra! 🙂

Photoshoot: Black Unicorn (Original – Nixu)

A nyári fehér unikornis fotózás után már mindenképp meg akartam csinálni a fekete unikornist is, amit tavaly nem sikerült. Kivételesen most nem kellett keresgélnem, hogy találjak egy megfelelő modellt. Feltettem egy ruhát a cosplayes adok-veszek csoportba, és Niki volt az egyik lány, aki írt nekem.

Photoshoot: Lana N’ahrr (Star Wars – Mantis)

Lana N’ahrr a Star Wars OCm, egy kissé lobbanékony, harcias, de jószívű padawan. A képeket a pilisborosjenői Egri vár másolatánál készítettük még 2013-ban.

Photoshoot: Gerudo Zelda (Legend of Zelda: Breath of the Wild – Lulu)

A fotózáshoz mindenképpen valami sivatag szerű helyszínt szerettünk volna, mert ez passzol a karakterhez, ám ilyet Európában nehéz találni, ezért esett végül a választásunk egy homok dűnés területre, ami szerintem szuper lett és csak egy kicsit kellett utómunkával hozzárakni. Csak kevés kép született, mert a fotózást elmosta az eső, de így is nagyon elégedettek vagyunk, remélem nektek is tetszik!

Photoshoot: Mitsuri Kanroji (Kimetsu no Yaiba – Clionie Lockhart)

Már az első rész megnézése után tudtam, hogy szeretnék ebből az animéből cosplayezni, így fel is kértem Effy-t, hogy fotózzuk le a karaktert itthon a kis mini stúdiómban. Nagyon nehéz volt eldöntenem, hogy melyik szereplővel kezdjek, mert sok tervem van belőle, a következő tuti Shinobu és a pók anya lesz. Remélem várjátok már őket is. 🧡

Photoshoot: Forest Elf (Original – Yuriko Seira)

Aki már egy ideje követi a munkáimat, az tudja hogy viszonylag sok original, saját fantasy cosplayem van – ezeket főleg Európa legnagyobb fantasy fesztiváljára (Elfia) készítem, melyet évente kétszer rendeznek Hollandiában.

Photoshoot: 56-os szabadságharcos (1956-os forradalom és szabadságharc – Master of Dark Mystic Arts)

Te napköziben nevelkedett apró kamasz,
Te, akinek élete mindössze
vagy tizenöt sivár tavasz.
Te, kibe már az A. B. C.-vel
tömték az ideológiát,
A szovjet tankok vad tüzében
zengted a szabadság dalát.

Photoshoot: 2B (Nier Automata – Ljudmila)

A Nier Automata játékvilága leginkább apokaliptikus utópisztiának fogalmazható meg, de ezen fotózás keretein belül megpróbáltuk a karaktert teljesen más környezettel párosítani, sikeresen.

Photoshoot: Black Cat (Original – Lina-chan)

Sokan úgy tartják a fekete macskák balszerencsét hoznak, pedig több kultúrában is a szerencse vagy a biztonság szimbólumaként jelenik meg. Attól függetlenül hogy fekete a bundája még ugyanolyan kis cuki cica =^.^=

Photoshoot: Genderbend Kakashi (Naruto – Lara)

Újabb Naruto tematikájú fotózás, ezúttal Kakashiként. Azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni a legendás Hetes csapat tanárát. Kedvenc perverz könyvmolyunkat “genderbend” kivitelezésben próbáltam életre kelteni, több-kevesebb sikerrel… 🙂

Photoshoot: Chocola (Nekopara – Rikku)

A Nekopara képek ötlete spontán jött, ugyanis éppen egy barátunk fotózásán segédkeztünk a műteremben, mikor nyertünk egy kis szabadidőt, így kihasználtuk az alkalmat néhány Chocola kép elkészítésére.

Photoshoot: Demoncat (Original – Lina-chan)

A League of Legends játék Nidalee karaktere és a közeledő Halloween ihlette meg kis csapatunkat, akikkel még 2018 őszén szerveztünk egy fotózást. Amúgy is imádom a macskákat, így egy rémisztőbb verzióban megálmodtuk, ahogyan egy kis diáklányból Halloween éjszakáján előtör egy véres fenevad, a Démonmacska.

Photoshoot: Witch (Original – Yuriko Seira)

Halloweeni boszorkány cosplay, köszönet érte a két tehetséges fotósnak! 😺

Photoshoot: Pennywise (Stephen King’s It – Rikku)

Pennywise fotózásunkat mindenképpen a második film premierjére akartuk időzíteni, hogy a bemutatóval egyidőben publikálható legyen a szériánk. Ennek megfelelően hosszas felkészülés előzte meg a sorozat elkészítését, hogy mind a cosplay, mind a fényképek készen álljanak a tervezett időpontra.

Photoshoot: Aloy (Horizon: Zero Dawn – Adrene)

Aloyhoz nagyon szép képeket lehet csinálni erdőben, de szerettük volna kiaknázni a játék világának lehetőségeit, így kerestünk egy romos helyszínt, és kipróbáltunk pár füstbombát is, hogy mit lehet belőlük kihozni. Ez lett a végeredmény.

Photoshoot: Joker (Batman, The Dark Knight – Kuro)

Amikor megláttam a boltban ezt a csodás kabátot rögtön tudtam, hogy egy genderbend Joker fog megvalósulni 🙂 A sminket Nity készítette, a ruha összeállítását is együtt gondoltuk ki. A fotózás minden perce nagyon mókás volt, jól éreztük magunk közben, remélem nektek is tetszeni fog 🙂